220 gün sonra sahalara dönen Muslera'ya Arda Turan'dan büyük jest

Arda Turan, Denizlispor maçında kaptanlık pazu bandını 220 gün sonra sahalara dönen kaleci Fernando Muslera'ya vererek büyük bir jest yaptı. Karşılaşma sonrasında bu jeste değinen Muslera, Onun bana böyle bir jest yaparak kaptanlık pazu bandını bana vermesi beni inanılmaz mutlu etti" dedi.

Yayın: 20 Ocak 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 20.01.2021 21:54:19
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Formasından 7 ay uzak kalan ve 220 gün sonra sahalara dönen Galatasaray'ın Uruguaylı kalecisi Fernando Muslera, Yukatel Denizlispor maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

Sakatlık sürecini anlatan Muslera, "Çok zor bir 7 ay geçirdim. Hem sakatlık anlamında hem de diğer taraftan annemi kaybettiğim zor bir süreç geçirdim. Bu periyotta ailem hep benim yanımdaydı. Hocam, hocalarımız, takım arkadaşlarım, doktorumuz, staff... Herkes benim yanımdaydı" dedi.

 

"ARDA, BENİ İNANILMAZ MUTLU ETTİ"

Galatasaray kaptanı Arda Turan'ın maç öncesi kaptanlık bandını vererek yaptığı jeste de değinen 34 yaşındaki kaleci, "Arda Turan; gerçekten çok büyük bir kaptan, çok değerli bir insan. Galatasaray'ın idolü, efsanesi... Onun bana böyle bir jest yaparak kaptanlık pazu bandını bana vermesi beni inanılmaz mutlu etti. Devamlı tüm takıma destek olan bir kaptan" ifadelerini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732