18 Yıl Önceki Fotoğrafını Paylaşan Nurgül Yeşilçay, Görenleri Kahkahaya Boğdu

Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan Nurgül Yeşilçay, her perşembe yapılan TBT akımına uyarak Acun Ilıcalı ile yıllar önce birlikte rol almış oldukları filmden bir kareyi paylaştı. Oyuncu Ilıcalı ile pozu görenleri gülümsetti.

Yayın: 03 Eylül 2020 - Perşembe - Güncelleme: 03.09.2020 13:20:17
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Başarılı oyuncu Nurgül Yeşilçay, karantina günlerinde sosyal medya hesabından eğlenceli paylaşımlar yapmaya başladı. Yeşilçay son olarak TBT akımına uyarak Acun Ilıcalı ile 18 yıl önceki bir fotoğrafını paylaştı.

PAYLAŞIMIYLA YILLAR ÖNCESİNE GÖTÜRDÜ

Instagram'da eski fotoğrafların paylaşıldığı perşembe gününe dair dikkat çekici kareleri takipçilerinin beğenisine sunan Nurgül Yeşilçay, Teoman ve Acun Ilıcalı gibi isimlerle birlikte rol aldığı Mumya Firarda adlı filmin bir sahnesine ait kareyi hesabın hikaye bölümünden paylaştı.

Acun Ilıcalı'nın başına silah dayadığı bir kareyi paylaşan Yeşilçay, 2002 yılına ait bu filmle alakalı olarak fotoğrafın üzerine "'Ne gördüm şimdi ben' diyeceğiniz bomba bir TBT buldum.

Ya şu filmi bulsak da gülsek. Sen bulursun belki" notunu yazarak Ilıcalı'yı etiketledi.

AYNI POZU PEŞ PEŞE PAYLAŞTI

Aynı fotoğrafı ikinci defa paylaşan oyuncu, "Ay tekrar koyacağım, fotoğraftan çıkamıyorum. Filmde Teoman da var. Acun da var falan gülmek için kesin izlememiz lazım. Biz bir süre toplaşıp toplaşıp 'biz ne izledik şimdi' diye kopuyorduk."

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732