Zeynep Dizdar RAPçilere Seslendi: "Biz Boşuna mı Şarkıcı Olduk!"

Pop müziğin en iyi kadın vokallerinden biri olmayı başaran ve son teklisinde Murat Uyar ile beraber “Günah” adlı şarkıyı yayınlayan Zeynep Dizdar. , CRI TURK'te Michael Kuyucu ile AKUSTİK STÜDYO’ya konuk oldu. Orkestrası eşliğinde sevilen klasiklerini seslendiren Zeynep Dizdar, Michael Kuyucu'ya YouTuber'lar ve RAP müziği yapan şarkıcılar hakkında sert eleştirilerde bulundu.

Yayın: 04 Eylül 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 04.09.2019 17:19:23
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Takip EtGoogle News

Sosyal Medyada Yapılan İşlerle Popüler Olanlar Sayesinde Değerler Kayboluyor

Zeynep Dizdar, Michael Kuyucu’ya YouTuber ve RAP müziği yapanlar hakkında düşüncelerini şöyle anlattı: “Youtuber diye bir şey var, sosyal medya var. Tabi ki yenilikler olsun, çünkü çağımız teknoloji çağı, tabii ki bunun nimetlerinden de faydalanacağız. Kolaylıkları da var es geçmiyorum kesinlikle. Pat diye bir şeye ulaşabiliyorsun, pat diye bir şey öğrenebiliyorsun yani güzel tarafları var sosyal medyanın. Ama kötü tarafları da var. Her şey kıymetini kaybediyor, değerini kaybediyor. Bir anda uyanıyorsun biri çıkmış, şarkısı patlamış, öbürü gidiyor evde bilmem ne yapıyor, öbürü göbek atıyor yani kalite gitti. Benim en üzüldüğüm şey bu Sosyal medyada yapılan işlerle popüler olanlar sayesinde değerler kayboluyor.

Youtuber’ların Özgüvenine Çok Şaşırıyorum

Çok güldüğüm şeyleri de var yani Youtuberların falan. Bir kere nasıl bir özgüven o. O Youtuber’ların özgüvenine çok şaşırıyorum. Ben oldum bitti havasındalar. Bugün Youtuber oluyor, ondan sonra dizi teklifleri, reklam teklifleri. Ya burada yıllarını vermiş insanlar var sen gidip onu reklamlarda oynatıyorsun. ‘Bana ne canım diyor, sen çok popüler değilsin diyor’ içinden. Her sene biraz daha geriye gidiyoruz. Teknoloji olarak ileriye gidiyoruz ama müzikal anlamda geriye gidiyoruz. Ben hiç öne gittiğimizi ve harikalar yarattığımızı düşünmüyorum. “ diyerek YouTube aracılığı ile şöhret olanların müzikte kaliteyi bozduğunu söyledi.

Biz Boşuna mı Şarkıcı Olduk?

Zeynep Dizdar, günümüzde çok kolay şöhret olunduğuna vurgu yaptı: Dizdar, Michael Kuyucu’ya “Youtuber’lar rapçiler var bu aralar çok konuşuluyorlar. Ya Allah aşkına ‘ben onu aldım, geldim buraya, gittim, sen de gelsene, bana bilmem ne’. Böyle bir şey var mı, böyle şarkı mı olur? şaka mı bu? Yani dünyayı hiç mi takip etmiyorsunuz? Dünya müziğinde böyle bir şey yok. Yani hakikaten yok. Bir kıskançlığım yok, hani belki insanlar yanlış anlaya da bilirler bu sözlerimi, ama güzel olan her şeye ben şapka çıkartırım. İyi sesler sonsuza kadar şarkı söylesin, iyi şarkılar hep olsun. Ama müziği bu kadar da tüketmeyin ya. Hakikaten biz boşuna mı şarkıcı olduk diye sormak istiyorum.” diyerek tepki verdi. 

 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732