Yürek burkan tablo! Kanserden kaybettiği nişanlısının cenazesiyle evlendi!

Çin'in doğusundaki Dalian şehrinde yaşayan 35 yaşındaki Xu Shinan, kanserden kaybettiği 34 yaşındaki sevgilisinin cenazesiyle evlendi.

Dünya Yayın: 23 Ekim 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 23.10.2019 15:18:23
Editör -
Okuma Süresi: 7 dk.
Takip EtGoogle News
Yaklaşık altı yıl boyunca kanserle mücadele eden sevgilisinin gelin olma hayalini gerçekleştirmek isteyen Xu Shinan, bir düğün töreni düzenleyerek Yang'ın cenazesiyle evlendi.
 
2
 
Xu Shinan, tam 169 buket pembe güllerle çevrilen tabutuna gelinlikle konulan Yang'ın önünde evlilik yeminlerini okudu. Cumartesi gerçekleştirilen törene çiftin aileleri ve arkadaşları katıldı.
3
 
Törende gözyaşları içinde konuşan Xu Shinan, "Sevgili eşim, sakın endişelenme. Hayatımın geri kalanı acı içinde geçecek ama pes etmeyeceğim" dedi.
4
 
Xu Shinan, Çin kültüründe yer alan ve yaşamını yitiren insanlara saygı sunma amacı taşıyan ritüel gereği nişanlısının naaşıyla bir hafta boyunca kaldığını da söyledi.
5
 
Üniversitede sınıf arkadaşları olan çift, 2007 yılında bir araya geldi, 2013 yılında da nişanlandı. Ancak üç ay sonra Yang'a meme kanseri teşhisi konuldu. Ameliyatların ve kemoterapi seanslarının ardından 2017'de Yang'ın sağlığının düzelmesi üzerine çift düğün hazırlıklarına başladı ancak bir sene sonra tekrar nüksedince iptal ettiler.
6
 
Yang'ın ölümünden sonra bir alışveriş kartı bulan Xu Shinan, aslında nişanlısının son kez hastaneye kaldırılmadan önce gelinliğini seçtiğini öğrendi. Gelinliği satan mağazanın sahibi çiftin hikâyesinden etkilenince ücret olarak sadece 1 yuan (yaklaşık 1 TL) talep etti.
7
 
Çiftin hikayeleri, Çin'in Twitter benzeri sosyal medya platformu Weibo'da da gündem oldu.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732