YOL KENARINDAN ONLARCA TORBA ÇÖP TOPLANDI

Yol kenarlarına atılan; evsel atıklar, karton kağıtlar, cam şişeler, naylon poşetler ve moloz yığınları... Bunların hepsi Garipçe Büyük Liman yolundan toplandı. Yaşanan çevre katliamına kayıtsız kalmayan ekipler, vatandaşları duyarlı olmaya çağırdı.

Yayın: 21 Kasım 2019 - Perşembe - Güncelleme: 21.11.2019 02:25:40
Editör -
Okuma Süresi: 52 sn.
Takip EtGoogle News

Sarıyer’in yaz turizminde önemli bir yere sahip olan Garipçe Büyük Liman yolunda onlarca torba çöp toplandı.  Sarıyer Belediyesine bağlı Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, vatandaşları çevre kirliliğine karşı duyarlı olmaya çağırdı. Özellikle yaz aylarında şehir içi ve çevre illerden gelen vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği plajlara gidenlerin bilinçsizce doğaya bıraktığı çöpler, çevre kirliliğine neden olmanın yanı sıra canlıların yaşamını da tehlikeye atıyor.

DOĞAYA DEĞİL, ÇÖP KUTUSUNA

Vatandaşların temiz bir çevrede vakit geçirebilmesi için çalışan Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, dört saat süren temizliğin ardından bölgeyi çöplerden arındırdı. "Sağlıklı yaşam temiz bir çevreyle başlar" diyen ekipler, vatandaşları çevre konusunda bilinçli olmaya ve çöplerini doğaya değil çöp kutularına atmaya davet etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732