Yıldız Holding’e ait eserin müzayede geliri sağlık çalışanlarına aktarılacak

Yıldız Holding, Covid-19 salgınına karşı özveriyle mücadele eden sağlık çalışanları yararına düzenlenen online müzayedeye destek verdi. Yıldız Holding koleksiyonunda yer alan sanatçı Ekrem Yalçındağ'a ait ‘Kontrastlar’ adlı eser, müzayedede satışa sunuldu. Eser, geliri İstanbul Tıp Fakültesi Vakfı’na bağışlanacak online müzayedede 44 bin TL’ye alıcı buldu.

Gündem Yayın: 30 Mayıs 2020 - Cumartesi - Güncelleme: 30.05.2020 19:23:25
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Yıldız Holding, Covid-19 salgınıyla mücadelede ön saflarda yer alan sağlık çalışanları yararına düzenlenen ve sanat dünyasını bir araya getiren online müzayedeye destek verdi. Gelirin tamamı İstanbul Tıp Fakültesi Vakfı’na bağışlanacak müzayede, Artam Antik müzayede evi tarafından 30 Mayıs Cumartesi günü online olarak gerçekleştirildi. Yıldız Holding sanat koleksiyonunda yer alan, sanatçı Ekrem Yalçındağ’a ait ‘Kontrastlar’ adlı eser online müzayedede 44 bin TL’ye alıcı buldu.

 

Yıldız Holding süreç boyunca sağlık çalışanlarının yanındaydı

 

Yıldız Holding, pandeminin en yoğun yaşandığı dönemde, resmi yardım kuruluşları aracılığıyla Türkiye genelindeki hastanelere gıda destek paketleri de gönderdi. Yıldız Holding salgın sürecinin hemen başında Bezmialem Üniversitesi Hastanesi’nde kullanılmak üzere; yoğun bakım monitörü, ultrasonografi cihazı, EKG cihazı, defibrilatör, steteskop, laringoskop, video laringoskop gibi tıbbi cihazların yanı sıra hijyen uygulamaları için dezenfektan el antiseptiği, yer yüzey dezenfektanı gibi toplam 3 bin adetlik medikal ürün desteğinde bulundu. Yıldız Holding, ayrıca pek çok kamu ve üniversite hastanesine ürün gönderimi de gerçekleştirerek sağlık çalışanlarına destek verdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732