Yıldırım Demirören'den Beşiktaş başkanlığı için açıklama: Ben o işleri geride bıraktım

Fikret Orman'ın istifa kararı alması sonrasında adı yeniden Beşiktaş başkanlığı için geçen Yıldırım Demirören, "Ben o işleri geride bıraktım, şu anda Beşiktaş başkanlığı benim gündemimde yok" diyerek kararını açıkladı.

Yayın: 24 Eylül 2019 - Salı - Güncelleme: 24.09.2019 12:46:02
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Eski Beşiktaş ve Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören'den Beşiktaş başkanlığı için açıklama geldi.

"BEN O İŞLERİ GERİDE BIRAKTIM"

Fikret Orman'ın istifası sonrasında gözler adı bir süredir Beşiktaş başkanlığı için anılan Demirören'e çevrilmişti. TRT Spor'a konuyla ilgili açıklama yapan Demirören, "Ben o işleri geride bıraktım, şu anda Beşiktaş başkanlığı benim gündemimde yok" diyerek konuyla ilgili kararını açıkladı.

DEMİRÖREN DAHA ÖNCE NE DEMİŞTİ?

Yıldırım Demirören "Beşiktaş'ta yeniden başkan olmaya hazırlanıyorsunuz haberleri var doğru mu" sorusuna, "Hayır. Benim ne böyle bir isteğim, ne böyle bir çalışmam, ne de böyle bir planım var. Çok fazla işim gücüm var. Fikret Orman devam etmeli ve görev süresini bitirmeli" cevabını vermişti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732