Yiğider: “Reis’e dua ve desteğe devam”

Köy ziyaretleri kapsamında Kapıkaya Köyünü ziyaret eden Tortum Belediye Başkanı Muammer Yiğider, köylülerle sohbet etti ve onlardan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a dua etmelerini ve desteklerini sürdürmelerini istedi.

Yayın: 08 Temmuz 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 08.07.2020 14:33:46
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Takip EtGoogle News

Köy ziyaretleri kapsamında Kapıkaya Köyünü ziyaret eden Tortum Belediye Başkanı Muammer Yiğider, köylülerle sohbet etti ve onlardan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a dua etmelerini ve desteklerini sürdürmelerini istedi.

Tortum Belediye Başkanı Muammer Yiğider, mahalle ve köy ziyaretlerine devam ediyor. Aday olduğu Büyük Birlik Partisi’nden 2019’da Tortum Belediye Başkanlığına seçilmeyi başaran Yiğider, farklı çalışma yöntemleri dikkatleri üzerine çekti. Göreve başladığı ilk günden itibaren Tortum halkıyla yakın diyaloğa geçen ve her kesimden insanın sorunlarını çözmek için yoğun çaba sarf eden Yiğider, mahalle ve köylere yaptığı ziyaretlerle de sorunları ve talepleri yerinde tespit etmeye ve çözümler üretmeye çalıştı. Köylerin, mahallelerin, yaylaların yol, su, kanal, park gibi temel altyapılarını tamamlamak için ekiplerini sürekli sahada çalıştırdı. Sosyal medya hesabından yapılan işlerle ilgili olarak bilgilendirmelerde bulunmayı ihmal etmeyen Yiğider, açık ve şeffaf yönetim tarzı ile Tortum halkının takdirleri topladı.

Köylere hizmet sürüyor

Muammer Yiğider son olarak Kapıkaya köyünü ziyaret etti. Köy Muhtarı Recep Temizgüney ve köylülerle sohbet eden Yiğider, köyün sorunlarını çözmek için çalıştıklarını ifade etti. Yiğider köylülere yönelik konuşmasında onlardan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a dua etmelerini ve desteklerini esirgememelerini istedi. Yiğider, “Reisimiz her tarafta büyük sorunlarla uğraşıyor. Akdeniz’de, Libya’da büyük mücadele veriyor. Beri tarafta Irak ve Suriye’de PKK’yı bitirmek için uğraşıyor. Ona dua edelim, destek olalım” dedi. Köylüler de Başkan Yiğider’e teşekkür ederek Erdoğan’a destek olmayı sürdüreceklerini söylediler.

Kapıkaya Köyü Muhtarı Recep Temizgüney, Başkan Muammer Yiğider’den çok memnun olduklarını, istedikleri her şeye olumlu yaklaştığını ifade etti. Temizgüney, “Başkanımız hiçbir şeye yok demiyor. Köyün ihtiyaçlarını elinden geldiğince gideriyor. Son olarak tosun ahırı için istediğimiz desteği verdi; kepçeyi gönderdi, malzeme yardımında bulundu. Diğer yetkililerden bulamadığımız ilgi ve desteği Yiğider’den alabiliyoruz” diye konuştu.Hakan Dikmen

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732