YERLİ MALI YURDUN MALI

Yerli Malı Yurdun Malı, herkes Çizmelioğlu kullanmalı. Eyüpsultan, Çizmelioğlu, şubesi İstanbulluların hizmetine açıldı.

Yayın: 18 Mart 2021 - Perşembe - Güncelleme: 18.03.2021 12:31:43
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Erzurum’un en iyi Markalarından biri olan, Çizmelioğlu süt ve süt ürünleri üretim fabrikası, doğal ve organik ürünleriyle, İstanbulluların hizmetinde.  Erzurum’un  güvenilir markalarından biri olan, üretici firma bilhassa geçmiş olduğumuz zorlu ekonomik  dönem’de birçok işletmenin zor günler geçirdiği pandemi sürecinde,  ayakta kalma mücadelesi vererek, kaliteli ürünleri ile hizmet vermeye, bu ülke için katma değer sağlayıp, istihtam sağlıyor.   Çizmelioğlu Fabrika satış mağazaları halka hizmet etmek için çalışmaya devam ediyor. Kaliteli ve organik ürünlerini, halkın hizmetine sunmaya devam ediyor. Güvenilir üretici Firma İstanbul’da kurduğu Ümraniye ve Beylikdüzü şubelerinin ardından Eyüpsultan ilçesi Alibeyköy semtinde yeni bir fabrika satış şubesi ile bu kez’de  Eyüpsultan ve çevre ilçelerinin hizmetine açıldı. Çizmelioğlu  Eyüpsultan bayisi, Orhan Kaya; Almış olduğu bayiliğin Marka güveni ve kaliteli organik ürünlerinin Eyüpsultan ilçesi ve çevre ilçelerde buluna hem Erzurumlu hemşerilerin ve tüm İstanbul halkının hizmetine açmış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz dedi. Kaya açılışımıza katılan değerli misafirlerimiz başta Fabrika Yöneticilerimiz Adem Çizmelioğlu, Emre Çizmelioğlu olmak üzere,

 Eyüp Erzurumlular Derneği başkanı Cahit Özaslan, Ümraniye Erzurumlular dernek başkanı Erdal Yavuz Değerli Hemşehrimiz Ömer Çeto Eyüp Belediyesi Meclis üyesi Bayram Ali Özaslan, Gaziosmanpaşa Erzurumlular dernek Başkanı Orhan Tanas ve yönetiminden Güven Aksu olmak üzere açılışımıza katılan tüm halkımıza şükranlarımı sunuyorum dedi.

 

 

Açılışta Yönetimden Güven Aksu Mehmet Sarı  Ibrahim Baysal katıldık.

Katılımcılar Eyüp Erzurumlular Derneği başkanı Cahit özaslan Ümraniye Erzurumlular dernek baskanı Erdal Yavuz Değerli Hemşehrimiz Ömer Çeto meclis üyesi Bayram Ali Özaslan.Çok sayıda vatandaş katıldi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
pub-1785681847249596 2497439732