Yenikapı'da denize düşen balıkçı hayatını kaybetti

Yenikapı'da denize düşen balıkçı hayatını kaybetti Fatih'te kendi balıkçı teknesinde yaşayan ve dengesini kaybederek denize düşen 62 yaşındaki Emin Sever hayatını kaybetti

Yaşam Yayın: 23 Mart 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 23.03.2020 19:18:44
Editör -
Okuma Süresi: 50 sn.
Takip EtGoogle News

İstanbul Yenikapı'da balıkçı teknesinde yaşayan bir kişi dengesini kaybederek denize düşmesi sonucu hayatını kaybetti.

DENİZDE HAREKETSİZ HALDE BULUNDU

Olay, saat 16: 00 sıralarında Fatih Yenikapı sahilinde Eminönü Su Ürünleri Kooperatifinin içerisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, denizde hareketsiz şekilde yatan Emin Sever'i gören çevredeki vatandaşlar durumu Polis, Sahil Güvenlik ve sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen Deniz Polisi ve Sahil Güvenlik ekipleri denizde olan Emin Sever'i kıyıya çıkararak sağlık ekiplerine teslim etti. Sağlık ekipleri ise yaptıkları kontrollerde 62 yaşındaki Sever'in hayatını kaybettiğini tespit etti.

CESET ADLİ TIP KURUMU'NA GÖNDERİLDİ

Polis ekiplerinin olay yerindeki incelemelerinin ardından Emin Sever'in cansız bedeni kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732