YENİ YIL HEYECANI KANYON’DA

Her zaman güncel, dinamik ve hayata geçirdiği projelerle sektörde öncü olan Kanyon, her yıl olduğu gibi bu yıl da yeni yıla özel atölyeler, konserler, dizi geceleri, hediye pazarı, söyleşiler ve daha birçok sürprizi misafirlerine sunmaya hazırlanıyor.

Yaşam Yayın: 03 Aralık 2019 - Salı - Güncelleme: 03.12.2019 01:51:41
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
Takip EtGoogle News

Alışveriş deneyimine her zaman farklı bir yorum katan ve alışveriş kültürünü etkinliklerle birleştirerek eğlenceli hale getiren Kanyon, her yıl geleneksel hale gelen yeni yıl kutlamalarına bir yenisini daha ekliyor.

Aralık ayı boyunca yapılan toplam harcamanın yarısı uçuş mili olarak Kanyon’dan hediye!

Yeni yılda daha fazla seyahat etmek ve çok daha fazla deneyim elde etmek için ihtiyaç duyulan Türk Hava Yolları’ndan Miles&Smiles uçuş milleri bu yıl tüm misafirleri için Kanyon’dan hediye! 1-31 Aralık tarihleri arasında Kanyon’dan yapılan toplam harcamanın yarısı kadar Miles&Smiles uçuş milini anında hediye eden Kanyon, yeni yıl heyecanını aralık ayından itibaren başlatıyor. Bunun için yapılması gereken tek şey ise 1-31 Aralık tarihleri arasında yapılan alışverişlerin fişleri ile Kanyon’da yer alan kampanya standına gitmek.

  

Aralık ayı boyunca atölyeler, söyleşiler, konserler, dizi geceleri ve daha birçok sürpriz Kanyon’da!

Kanyon, 3-21 Aralık tarihlerinde etkinlik alanında yer alacak Igloo’da misafirlerine birbirinden farklı, eğlenceli ve öğretici atölyeleri ve etkinlikleri de bir arada sunuyor. Misafirler, hafta içi her öğlen yetişkinler için düzenlenecek atölyeler ile eğlenceli bir öğle molası yaşarken, yepyeni deneyimleri de kazanma şansı yakalayacaklar.

Kanyon, “Fujifilm ile Yeni Yıl Albümünü Kendin Yap” atölyesi, “String Art” atölyesi, “Single Line” atölyesi “Origami Çam Ağacı” atölyesi, “2020 Kolaj” atölyesi, “Deri Bozuk Para Cüzdan” atölyesi, “Yılbaşı Kapı Süsü” atölyesi, “Yılbaşı Tişörtünü Tasarla, “Ruh ve Beden Dengesi için Aromaterapi” atölyesi, “Doğal Mum Yapımı “atölyesi, “İleri Dönüşüm” atölyesi, “Kartpostal” atölyesi,” Kahve Yapımı” atölyesi gibi farklı içeriklerde gerçekleştirilecek atölyelerin yanı sıra Nilay Örnek ve Yekta Kopan’ın farklı konukları misafir ettiği söyleşiler, Mert Fırat’ın Sabahattin Ali’den hikâyeler okuduğu, Korhan Futacı ve orkestrasının müzikleriyle eşlik ettiği Rivayet Radyosu, son günlerde pop ve caz türünde yaptığı romantik şarkılarla adından söz ettiren Ceren Gündoğdu, 2020’nin şifrelerini çözmek için gelen Zeynep Turan(Twitburç) ve Netflix iş birliği ile gerçekleştirilecek dizi geceleri ile misafirlerine dolu dolu bir aralık ayı vadediyor.

Her hafta sonu Imagineer Kids ile gerçekleştirilecek çocuk atölyelerinde ise çocuklar hem eğlenecek, hem de öğrenecekleri pek çok etkinliğe de katılma şansı yakalayacaklar. “Yaratıcı Eller” atölyesinde ellerini kullanarak yılbaşı objeleri çizen çocuklar, “Kardan Adam” atölyesinde kendi kardan adamlarını yapacaklar. “Süper Patates ve Kaçak Bezelye ile Yılbaşı Süsü” atölyesinde kendi yılbaşı süslerini yaparken, “Yılbaşının Ritmi” etkinliği ile ritim duygularını geliştirecekler.

Yılbaşı Hediye Pazarı Kanyon’da Kuruluyor!

Kanyon, yılın en güzel zamanında sevdiklerini şaşırtmak ve mutlu etmek isteyenleri en güzel hediye seçenekleri ile buluşturuyor. 22-28 Aralık tarihleri arasında kurulacak “Yılbaşı Hediye Pazarı”nda takıdan dekorasyona, kırtasiye malzemelerinden oyuncaklara, tasarım ürünlerine kadar farklı yılbaşı hediye alternatifleri bir arada sunulacak. Yılbaşı Hediye Pazarı’nda da Kanyon misafirlerini karşılayacak.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732