Yeni Bir Televizyon Programı Yapabilirim

TV şovlarında yaptığı sunuculuk ve rol aldığı dizi ile filmlerle hafızalara kazınan, şimdilerde ise iş dünyasında yaptığı başarılı işlerle adından söz ettiren Okan Karacan, İletişim ve Marka Danışmanı Burçak Ilıman’ın Instagram üzerinden yaptığı ‘Home Office’ programına konuk oldu. Keyifli bir sohbet havasında geçen programda Karacan, televizyon dünyasına geri dönebileceğinin sinyallerini verirken, herkesi eğlendirebilecek bir TV programı yapmak istediğini de açıkladı.

Yayın: 02 Mayıs 2020 - Cumartesi - Güncelleme: 02.05.2020 17:15:15
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
Takip EtGoogle News

Ünlü şovmen, oyuncu ve iş insanı Okan Karacan, İletişim ve Marka Danışmanı Burçak Ilıman’ın Instagram üzerinden yaptığı ‘Home Office’ programına konuk oldu. Karacan, programda komedyenlikten iş dünyasına, verdiği kilolardan hayatına dokunduğu ünlülere kadar birçok konuda önemli açıklamalarda bulundu.

 

Cem Özer’in Peşinden Çok Koştum

Emek vermeden hiçbir şey olmadığını dile getiren Karacan, “Terakki Lisesi’nde okurken, o zamanlar talk show yapan iki kişi vardı ve bunlardan biri Cem Özer’di. Devamlı Cem Özer’ in peşindeydim. Kendisini çok severim. Hatta bir gün BKM’ de talk show yaparken kulisine girmiştim. O günün stresiyle beni tersleyip göndermişti ve o günden sonra yeniden bir başlangıç yaptım. Gençlere de tavsiyem hayallerinden vazgeçmesinler. Öğrenmeye istekli bütün arkadaşlarımıza zaman veya nereden ulaşması fark etmez kapım her zaman açık” ifadelerini kullandı.

 

Gökçe Bahadır’ın Bugünlere Gelmesinde Rolüm Büyük

Gökçe Bahadır ile ilgili bir anısını da anlatan Karacan, “Önceden ofisimizin yarısı Tümay Özokur’undu ve bizim çocuk oyunlarında bir kızı çok beğendiler. Sonrasında o kız Hayat Bilgisi dizisinde Törpü karakterini ardından ise Yaprak Dökümü’nde ‘Leyla’ karakterini canlandırdı. O kız Gökçe Bahadır’dı. Ben bu hikayeden de gururla bahsediyorum” dedi.

 

Şovmenlik Beni Çok Heyecanlandırıyor

Oyunculuk, sunuculuk gibi pek çok projede yer aldığını fakat en çok heyecanlandıran asıl işin şovmenlik olduğunu vurgulayan Karacan, “Özellikle Best TV’ de yaptığım işler bunların başında geliyor. O dönemlerde ilk çıkış yapan şarkıcıların lansmanları benim programımda oldu. Trt’ de de bir sabah kuşağında şovmenlik yapmıştım. Bu yüzden bu iş benim için başka bir duygu. Bana ait bir alan olduğunda 7’ den 70’ e herkese dokunabileceğimi düşünüyorum. Çünkü 81 ile dokunabilecek kapasitedeyim. Hayat tecrübesi bu konuda ilk planda oluyor’’ ifadelerinde bulunurken herkesi çok eğlendirebileceğini ve mutlu edebileceğini söyledi.

 

Aslında Kendisi Profesyonel Bir Aşçı- Mutfağa Girdiğimde Şov Başlıyor

Soru cevap şeklinde geçen programda Burçak Ilıman’ın ‘’ Çok iyi yemek yaptığın konuşuluyor, eşiniz de bu konudan memnun mu?’’ sorusuna Karacan, ‘’Aşcılık eğitimi aldıktan sonra aşçılık diplomamı aldım. Tabi bunu herkes bilemeyebilir, aradan 19-20 yıl geçti. Profesyonel aşçıyım aslında. Bilinçli ve amatör aşçıyım da diyebilirim. Ben beyni ile iş yapabilen adamım, ne zaman yemek yapsam bana rehabilitasyon gibi geliyor. Yemek yaparken hiçbir şey düşünmüyorum ve bu beni çok rahatlıyor. Mutfağa girdiğimde şov başlıyor’’ cevabını verdi.

 

Dijitale Hızlı Adapte Olduk

Karantina günlerinden de bahseden başarılı oyuncu ve iş insanı sözlerini şöyle sürdürdü “Herkes beni yaptığım işlerden ve sosyal medya hesabımdaki paylaşımlardan tanıyor. Ancak bütün gün mesaimizi eşimle birlikte kurduğum Onka Medya Reklam ajansımızda yani ofisimizde geçiriyoruz. Bu süreç başladığında çok hızlı bir aksiyon alarak 16 Mart’ta ofisimizi kapattık ve evden çalışma sistemine geçtik. Bu süreçten önce tüm markalarımıza dijitalleşmeden bahsediyorduk. Şimdi ise eğitim sistemi, iletişim, toplantılar derken kısacası her şey dijitale döndü ve bizler bu yaşantıya hızlı adapte olduk.’’

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732