Yavuz Ağıralioğlu : Ayasofya Konusunda Kızılması Gereken Muhalefet Değil , Diyanet İşleri Başkanıdır !

İYİ Parti Sözcüsü İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu Sosyal medya üzerinden ,son yaptığı basın açıklamasında dikkat çeken ifadelere yer verdi. Sayın Cumhurbaşkanının Ayasofya’nın açılış coşkusunu gölgelediği için muhalefete kızdığını ifade eden Sayın Ağıralioğlu , kızılması gereken muhalefet değil , Diyanet İşleri Başkanı olduğunu ifade etti.

Siyaset Yayın: 04 Ağustos 2020 - Salı - Güncelleme: 04.08.2020 02:32:25
Editör -
Okuma Süresi: 53 sn.
Takip EtGoogle News

Sosyal Medya üzerinden yaptığı basın açıklamasında , sözlerine devam eden İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu ;

 Kızılması Gereken Muhalefet Değil , Diyanet İşleri Başkanıdır !

“Sayın Cumhurbaşkanı , Ayasofya’nın açılış coşkusunu gölgelediği için muhalefete kızıyor. Bizce bu mevzuda kızılması gereken muhalefet değil , Diyanet İşleri BaşkanıdırAyasofya Türk tarihinde anlayış , hoşgörü ,tolerans , inanca saygı ve hürmet demektir. Farklı inançların hürce kendisini ifade imkanı demektir. Ayasofya’nın açılışında böyle mesuliyetleri tekrar hatırlamamız gerekirken tarihi şahsiyetler üzerinden bir kavganın odağı haline gelmiş bir hutbe mevzuyu tartıştırır hale gelmiş Diyanet İşleri Başkanının hutbesi Ayasofya’nın açılış coşkusunu gölgelemiştir. Bu mevzuda suçlu olan muhalefet değil , günün anlam ve önemine günün temsil etmiş olduğu coşkuya nezaret edemeyen Diyanet İşleri Başkanıdır.” ifadelerini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732