YAKUTİYE’DE HİJYEN SEFERBERLİĞİ SÜRÜYOR

Yakutiye ilçesinin Doktor Belediye Başkanı Mahmut Uçar, koronavirüs salgınına karşı örnek mücadele sergiliyor.

Gündem Yayın: 18 Mart 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 18.03.2020 16:40:49
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Yakutiye ilçesinde koronavirüs salgınına karşı önlemler arttı. Halk Sağlığı Müdürlüğü ve İl Sağlık Müdürlüğü döneminde halkın sağlığı ile ilgili önemli işler yapan Yakutiye'nin Doktor Belediye Başkanı Mahmut Uçar, camii, kuran kursları ve öğrenci yurtlarından sonra şimdi de AVM'ler, iş merkezleri, pasajlar ve halkın ortak kullanım alanlarını dezenfekte etmesi için ekipleri alarma geçirdi.
Belediye’ye bağlı Temizlik İşleri Müdürlüğü’nü dezenfeksiyon için seferber eden Başkan Uçar, özellikle halkın yoğun olarak kullandığı camii, yurt ve AVM’ler ve iş merkezlerinde  özel giysili elemanlarla coronavirüse karşı dezenfeksiyon çalışması başlattı.
Göreve geldiği günden beri yaptığı önemli hizmetlerle halkın takdirini kazanan Yakutiye Belediye Başkanı Dr. Mahmut Uçar, koronavirüs salgını ile ilgili dezenfeksiyon çalışmalarının bundan sonra da aralıksız süreceğini sözlerine ekledi. Başkan Uçar, vatandaşların paniğe kapılmadan, Sağlık Bakanlığı’nın önerilerine kulak vererek, hijyen kurallarına uymaları hususunda uyarılarını tekrarladı.

Görüntünün olası içeriği: masa ve iç mekan

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, iç mekan ve yiyecek
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732