YAĞMUR PAYLAŞMAYA ENGEL OLMADI

Her akşam kurulan iftar sofralarının sonuncusu yağmurlu geçti. Ancak yağan yağmur yemeklerin paylaşılmasına engel olmadı. İftardan sonra İstinye Tersane Alanı’nda düzenlenen Ramazan eğlencelerinin sonuncusu ise minikler için gerçekleşti.

Yayın: 03 Haziran 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 03.06.2019 15:43:03
Editör -
Okuma Süresi: 56 sn.
Takip EtGoogle News

Bir ay boyunca Sarıyer’in farklı mahallelerinde kurulan iftar sofraları dün akşam PTT Evleri ve Kocataş Mahallesi’nde kuruldu. Ancak yağan yağmur masaları oturulmaz hale getirince dün akşamın iftarlıkları elden ele yine vatandaşlarla paylaşıldı.

Ramazanın ilk gününden itibaren birbirinden farklı konser, dans, animasyon, sinema ve tiyatro oyunlarına ev sahipliği yapan İstinye Tersane sahnesi ise dün akşam çocuklar için hazırlandı. Minikler için hazırlanan gecede animasyon, müzikli kukla ve Karagöz – Hacivat gösterilerinin yanı sıra heyecan dolu yarışmalarda gerçekleşti. Patlamış mısır ve Osmanlı macunu yiyerek sahnelenen gösterileri izleyen çocuklar katıldıkları yarışmalarla birbirinden farklı hediyeler de kazandı.

  

 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732