YILIN ANNESİ ÖDÜLÜ HANİFE AYAR’A

İstanbul'da Anneler Günü’ne özel olarak yılın annesi seçildi. Ödül geçtiğimiz eylül ayında uğradığı saldırı sonucu hayatını kaybeden Sarıyerli Halit Ayar’ın annesi Hanife Ayar’a verildi.

Yayın: 09 Mayıs 2020 - Cumartesi - Güncelleme: 09.05.2020 14:22:55
Editör -
Okuma Süresi: 45 sn.
Takip EtGoogle News

CHP, İstanbul'da bu yıl Anneler Günü için farklı bir çalışmaya imza attı. Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Yeşim Ağırman ve CHP Sarıyer İlçe Kadın Kolları Başkanı Sunay Sevinç geçtiğimiz yıl eylül ayında İstiklal Caddesi’nde uğradığı saldırı sonucu hayatını kaybeden İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) mezunu Halit Ayar’ın annesi Hanife Ayar’ı Sarıyer’deki evinde ziyaret ederek “Yılın Annesi” ödülünü verdi. İkiliye ziyarette Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç ve CHP Sarıyer İlçe Başkanı Sevim Yalınkılıç da eşlik etti. Hanife Ayar, üzerinde 23 yaşındaki oğlunun fotoğrafının bulunduğu ödül karşısında duygu dolu anlar yaşadı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732