W Istanbul Yine Dopdolu

Otantik dokusunu koruyan, şehrin gözde yeme içme mekanlarından biri olan W Istanbul, DJ performansları ve unutulmaz partileri ile Kasım ayında da eğlencenin dozunu artırarak şehri sallayacak…

Yaşam Yayın: 30 Ekim 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 30.10.2019 14:49:34
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

İstanbul'da eğlence denince akla ilk gelen mekânlardan biri W Lounge, Kasıma ayında da dopdolu programıyla sezona iddialı bir şekilde merhaba diyor.

İstanbul’un en popüler semti Akaretler’de bulunan W Lounge, Çarşamba geceleri canlı performansı, enerjisi ve güçlü vokali ile adından söz ettiren Deniz Özdoğru’nun performansıyla İstanbullulara müzik dolu anlar yaşatıyor.

Her Perşembe “Hip Hop”!

Haftanın 4 günü şehrin en hareketli gecelerine ev sahipliği yapan W Istanbul Perşembe gecelerini yükselen ritimi ile şehrin atmosferine ayak uyduruyor.

Cuma Günlerinin Vazgeçilmezi “House Exclusive”

Cuma geceleri“House Exclusive”de; DJ Ezgi Taşçeviren kaliteli ve eğlenceli müziği ile Akaretler’in nabzını tutmaya devam ediyor.

Her Cumartesi “All In” Gecesi

Sabahlara kadar süren canlı performansları, DJ müzikleri, Lounge yemek menüsü ve eşsiz kokteyl menüsüyle sınırsız bir eğlenceyi misafirlerine sunan W Istanbul, Cumartesi günleri “All In” geceleri ile adından söz ettirmeye devam ediyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732