VODAFONE 41. İSTANBUL MARATONU HALK KOŞUSU KAYITLARI BAŞLADI

3 Kasım Pazar günü koşulacak Vodafone 41. İstanbul Maratonu için Halk Koşusu kayıtları bugün başladı. Bu sene rekor katılım ile 106 ülkeden 37 bin çipli sporcunun katılacağı koşuya, 100 binin üzerinde İstanbullunun katılması bekleniyor.

Yayın: 25 Ekim 2019 - Cuma - Güncelleme: 25.10.2019 15:21:57
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki Spor İstanbul tarafından 3 Kasım Pazar günü Vodafone 41. İstanbul Maratonu’na 106 ülkeden 37 bin çipli sporcuların yanı sıra Halk Koşusu kategorisine 100 binin üzerinde İstanbullunun da katılması bekleniyor.

Halk Koşusu kayıtları İBB Spor İstanbul bünyesinde hizmet veren spor tesislerinden, İstiklal Caddesi ve Bağdat Caddesi’nde kurulacak stantlardan yapılabilecek.

İstanbulluların her yıl yoğun ilgi gösterdiği, iki kıta arasında koşu deneyimi sunan tek maraton olan Vodafone İstanbul Maratonu’nda kayıtlar, kontenjanlar tamamlandığında son bulacak. Kayıt işlemlerini tamamlayan katılımcılar, 31 Ekim, 1-2 Kasım tarihlerinde Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi’nde (Yenikapı Miting Alanı) düzenlenecek olan Maraton ve Spor Fuarı'nda koşu tişörtlerini alabilecek.

Maratonun sporcu kayıtları ise 30 Eylül tarihi itibari yoğun talep ve rekor kayıt ile son bulmuştu. Bu tarihe kadar online kayıt işlemini gerçekleştirememiş olanlar için yine Maraton ve Spor Fuarı'nda sınırlı kontenjan ile geç kayıt imkânı sunulacak. Sporcular, fuarda yer alan Sivil Toplum Kuruluşları arasından seçecekleri herhangi bir STK'ya bağış yapmak ve kayıt ücretini ödemek kaydıyla geç kayıt yaptırabilecek.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732