VODAFONE 41. İSTANBUL MARATONU COŞKUSU

Vodafone 41. İstanbul Maratonu heyecanı, bireysel katılımcı sayısı ile Türkiye’nin en geniş katılımlı spor fuarlarının başında gelen ‘Maraton ve Spor Fuarı’nda başlayacak. 31 Ekim - 2 Kasım tarihleri arasında Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi’nde düzenlenecek festival tadındaki fuar, bu sene de binlerce ziyaretçiyi ağırlayacak

Yayın: 29 Ekim 2019 - Salı - Güncelleme: 29.10.2019 15:30:04
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Takip EtGoogle News

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki Spor İstanbul tarafından Vodafone’un isim sponsorluğunda ‘İstanbul Senin, Durma Koş’ sloganıyla 3 Kasım Pazar günü düzenlenecek Vodafone 41. İstanbul Maratonu’na sayılı günler kala, maraton heyecanı her yıl olduğu gibi bu yıl da ‘Maraton ve Spor Fuarı’nda başlayacak. Türkiye'nin en büyük kitlesel spor organizasyonu olan Vodafone 41. İstanbul Maratonu öncesi Maraton ve Spor Fuarı, ‘Türkiye’nin En Spor Fuarı’ sloganıyla bu yıl 31 Ekim - 2 Kasım tarihleri arasında Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi’nde (Yenikapı) düzenlenecek.

Türkiye’nin en geniş katılımlı spor fuarlarının başında gelen Maraton ve Spor Fuarı, hem Türkiye'nin ve dünyanın  ünlü spor markaları, spor federasyonları, yerli ve yabancı maratonları, master kulüpleri, sivil toplum kuruluşlarını bir araya getirecek, hem de fuar süresince sahne şovları, seminerler, görsel ve sportif aktiviteler ile ziyaretçilerine festival havası yaşatacak.

Teknolojik spor deneyimi bu fuarda

Maraton ve Spor Fuarı ziyaretçilerine birçok ünlü spor markasının yer alacağı shopping fest alanında indirimli alışveriş keyfi sunmanın yanı sıra spor ve teknolojiyi birleştiren alanları ile farklı deneyimler de yaşatacak.

Maraton ve Spor Fuarı her yaştan katılımcıya yönelik aktivitelerle 3 gün boyunca binlerce ziyaretçiyi ağırlayacak. Maratonun isim sponsoru Vodafone tarafından katılımcılara kodlama eğitimleri verilecek. Fuarda sanal gerçeklik gözlükleri ile manyetik alan yarışlarımodern pentatlon laser run uygulaması3 boyutlu koşu deneyimi gibi sporu teknolojik yeniliklerle entegre sunan alanların yanı sıra, güç antrenmanları, pota, barfiks, mini golf yarışları, tırmanma duvarı etkinlikleri gibi katılımcıları harekete geçirecek mini spor alanları da ziyaretçilerini bekliyor olacak.

Binlerce koşucu ziyaret edecek

İstanbulluların her yıl yoğun ilgi gösterdiği, iki kıta arasında koşu deneyimi sunan tek maraton olan Vodafone İstanbul Maratonu’na katılacak 106 ülkeden 37.000 çipli koşucu ve Halk Koşusu’na katılacak on binlerce İstanbullu da yarış kitlerini almak için Maraton ve Spor Fuarı’nda olacaklar. Maraton ve Spor Fuarı’nda ayrıca Vodafone 41. İstanbul Maratonu’nda koşmak isteyen ancak kayıt tarihlerini kaçıran sporcular için sınırlı kontenjan ile geç kayıt imkânı sunulacak. Sporcular, fuarda yer alan Sivil Toplum Kuruluşları arasından seçecekleri herhangi bir STK'ya bağış yapmak ve kayıt ücretini ödemek kaydıyla geç kayıt yaptırabilecek.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732