Virüse aldırış etmeden cinsel ilişki partisi düzenleyen gruba polis baskın yaptı

Koronavirüsten dolayı sokağa çıkma yasağı uygulanan Tayland'da polis, apartmanda uyuşturucu ve cinsel ilişki partisi düzenleyen bir gruba baskın yaptı.

Gündem Yayın: 02 Nisan 2020 - Perşembe - Güncelleme: 02.04.2020 17:57:04
Editör -
Okuma Süresi: 6 dk.
Takip EtGoogle News
Koronavirüs kapsamında bazı önlemler kapsamında sokağa çıkma yasağının uygulandığı Tayland'da polis ihbar üzerine bir apartman dairesini baskın düzenledi.
2
 
Daireye baskın yapan polis cinsel ilişki ve uyuşturucu partisi veren İngiliz Avustralya ve Amerikalı erkeler ile beraber partiye katılan Tayland'lı bir grup kadını gözlatına aldı.

 

 

3
 
Polis, apartmanda bulunan diğer sakinlerin sesten rahatsız olmasından dolayı kendilerine ihbar geldiğini, baskın yaptıkları evde bikinili kadınlar ve yarı çıplak erkelerden oluşan bir grubun uyuşturucu alıp cinsel ilişki partisi düzenlediklerini ve evde bulunan herkesin gözlatına alındığını söyledi.

 

 

4
 
Polis, evde yaptığı aramada çatıya gizlenmiş bir miktar uyuşturucu ele geçirdi. Polis, kuralları ihlal eden toplan 14 kişinin şuan polis merkezinde tutulduklarını ifadeleri alındıktan sonra mahkemeye sevk edileceklerini söyledi.
5
 
Dünyanın en fazla turist çeken bölgesi olan Phuket, Tayland'ın koronavirüsten en çok etkilenen dördüncü bölgesi oldu.

 

 

6
 
Şimdiye kadar toplam 71 kişinin hayatını kaybettiği bölgede akşam saat sekizden sonra sokağa çıkma yasağı uygulanıyor.
7
 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732