VİCDANIMIZ, POZİTİF HUKUK ve MİLLETİMİZLEDİR

Sevgili Gönüldaşlarım, Bu gün ülkemizde vatandaşlara SİYASET olarak gösterilen olgu, milletimizi bölme, milli ve manevi değerlerimizi yozlaştırma, yalan, iftira, şahsi menfaat ve kültürel yozlaşmadır.

Gündem Yayın: 23 Mayıs 2020 - Cumartesi - Güncelleme: 23.05.2020 17:47:04
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Takip EtGoogle News

kolay yolu olarak toplumu ayrıştırmayı ve kavgayı tercih etmişlerdir. Milletimizin birbiri arasındaki gönül bağlarını koparıp, gönül köprülerini yıkmışlardır.

Oysa biz,

Ülkemize yapay olarak dayatılan Alev'i-Sünni, Türk-Kürt, Laik-Antilaik, sağ-sol gibi ayrıştırmaları kesinlikle ortadan kaldıracağız. Türkiye Cumhuriyeti toprakları üzerinde yaşayan insanlarımız arasındaki koparılan gönül bağlarını ve yıkılan gönül köprülerini yeniden tesis edeceğiz. Hak, hukuk, adalet ve liyakat çerçevesinde hareket edeceğiz.

MERKEZ PARTİ, bir ideoloji partisi değil, bir program ve kitle partisi olup, bir merkez-demokrat harekettir. Hiç bir yerli, yahut yabancı siyasal, ideolojik merkez, kurum, kuruluş ve hiç kimseyle hiçbir ilgimiz ve bağımız yoktur, asla olmayacaktır.

Bizim bağımız;

VİCDANIMIZ, POZİTİF HUKUK ve MİLLETİMİZLEDİR.

Biz işin zoruna talibiz, vagona binme düşüncemiz olmamıştır. Gelin bize tabi olun değil, biz size tabi olalım diyoruz. ÖNCE İNSAN ve BEN, SEN, O, ÖTEKİ BİTECEK BİZ OLACAK diyen, bu sorumluluğun gereği olan özveriden kaçınmayan, ülkem için endişeleniyorum diyen; ilkesi, inancı, hedefi olan ahlaklı, vicdanlı, kendine, değerlerine güvenerek ortaya çıkan arkadaşlarımız ile gönüllülük esasına göre faaliyetlerimizi yürüttüğümüz il ve ilçe teşkilatlarımızı kuruyoruz.

Teşkilat; belli bir amaç için, ortak bir çalışma düzenine sahip topluluktur. Ortak bir gaye etrafında bir araya gelmiş kurumların veya kişilerin oluşturduğu kuruluş demektir. Teşkilatçılık bir araya gelmektir. Bizim bir araya geldiğimiz gönüldaşlarımız; ben ne alacağım değil, ne vereceğim hesabı yaparlar, Bizim yeni siyaset anlayışımız ve uygulamamız bu şekildedir. Bu inanç, duygu ve düşüncelerle hareket ederek Ülke genelinde teşkilat çalışmalarımıza devam ediyoruz, şu an 50 il ve 300 ilçede Merkez Parti Teşkilatlarımızı kurup kongrelerimizi yapıyoruz. Merkez Parti Teşkilatları olarak uğraşımız ve amacımız; MERKEZ PARTİ misyon, vizyon ve hedeflerini idrak etmek, kimliğine sahip çıkmak, yüreğinde inanç, vatan ve millet sorumluluğunu hissederek bu sorumluluğun gereğini yerine getirmektir.

Başı rahmet, ortası mağfiret sonu ise cehennemden kurtuluş olan Ramazan ayımızı idrak etmenin mutluluğu ile RAMAZAN BAYRAMINIZI tebrik eder, hayırlara vesile olmasını temenni ederim.

 

Hüsnü DÖĞER

Merkez Parti

Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732