VE ‘’DADAŞ’’ IN VÜCUT BULUŞU

Antalya’da Gerçekleştirilen “TÜRKİYE VÜCUT GELİŞTİRME VE FİTNESS AVRUPA ŞAMPİYONASI MİLLİ TAKIM Seçmeleri Klasik Fizik dalında, şampiyonluğu kazanan Spor eğitmeni Ragıp Bakır oldu.

Yayın: 03 Nisan 2021 - Cumartesi - Güncelleme: 03.04.2021 21:21:13
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Türkiye Milli takım seçmeleri  vücut geliştirmede Klasik Fizik Şampiyonu olan, Ragıp Bakır, Beden eğitimi öğretmeni ve Spor eğitmeni . Bakır; Tempo  Gym  Spor salonu ve ekibi’nin destekleri ile 11 gün gibi kısa bir süre çalışma temposuna  rağmen şampiyon olan Bakır’a, kısa zamanda  büyük bir başarı göstermesi , Federasyon yöneticileri ve spor camiasından olumlu tepkiler aldı.

Şampiyon Bakır; Öncelikle beni bu yarışma için teşvik eden Tempo Gym Spor salonu ekibine çok teşekkür ediyorum ve çalışma sürecinde destekleyen yanımda olan ailem ve tüm dostlarıma çok teşekkür ederim diye konuştu.  

1. GÜN                                                11. GÜN

 Bir Ahmet Kara ve Can Erzurum İlhan Karakoç, pazı, sakal, ayakta duran insanlar ve şunu diyen bir yazı 'cutVe 64 ede -Spor' görseli olabilir

Bakır daha sonra sözlerine şöyle devam etti;  Yarışma başvuru serüvenimiz  çok kısa bir süre içinde gelişti.  11 gün gibi kısa bir süre içinde elimizden gelenin en iyisini yaptık.  Bu yarışmayı kazanmak için çalıştık. Bakır, çalışmanın ve azmin zaferi elbette gurur verici bir durum. Bundan sonraki hedefimiz inşallah Avrupa şampiyonası olacak, Milli takımımız ile  Türkiye ‘yi en iyi şekilde temsil etmek onur verecektir. Avrupa Şampiyonalarında güzel başarılar elde ederek, Türkiye’nin her spor dalında, ne kadar başarılı olduğunu, tüm dünyaya bir daha göstereceğiz dedi. Ragıp Bakır, Yarışma için öncelikle şunu ifade etmeliyim, gerçekten çok çalıştık 11 gün gibi kısa bir süre içinde bu noktaya geldik.  Malumunuz bir covit 19 salgını süresi yaşıyoruz, bütün dünyada ve ülkemizde, ancak bu süreçte hepimiz sağlığımız için evlere kapanmak durumunda kaldık, ve daha  sağlıksız ve düzensiz bir beslenme alışkanlığı  başladı, aynı hızla kilo  alanların sayılarında da bir hayli artış oldu, bu minvalde sporun hayatımızda ki yerinin ne kadar önemli olduğunu görmüş olduk. Onun için benim tüm halkımıza naçizane önerim, kilolarınızdan kurtulmak için, hızlı kilo verebilmek uğruna  ne olduğu belirsiz olan ilaçlara başvurmayın gerçekten sıkı bir spor programı ile 11 günde bile çok şeyi değiştire biliyorsunuz, sporla kalın sağlıklı kalın dedi.

 

Haber Derin Gazetesi Özel Haber

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
pub-1785681847249596 2497439732