Vatanımız için şehit olmuş 249 canımız ve gazilerimize Milletçe ağlıyoruz.

Merkez Parti Erzurum İl Başkanı Ahmet Yılmaz 15 Temmuz Münasebeti ile bir mesaj yayımladı.

Yayın: 15 Temmuz 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 15.07.2019 18:39:53
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Yüce milletimiz tarihte olduğu gibi 3 yıl önce 15 Temmuz akşamı yine hainlere, çetelere, Türkiye Cumhuriyeti’nin düşmanlarına unutamayacakları bir ders vermiştir. 15 Temmuz ve tüm şehitlerimizin ruhu şad olsun.
Ayakta ölmek diz üstü yaşamaktan onurludur. Ne mutlu VATAN uğruna can verene!
Bugün hain kalkışmanın yıl dönümünde Astsubay Ömer Halis Demir gibi kahramanlarımızı anıyoruz.
Vatanımız için şehit olmuş 249 ve gazilerimize Milletçe ağlıyoruz.

 Allah bize bir daha 15 Temmuz gibi bir ihanet yaşatmasın. Ama hainler de şunu unutmasın,Millet bu alçaklara her zaman gerekli dersi verecektir.

Bu millet demokrasiyi 15 Temmuz'da bütün dünyaya göstermiştir. 15 Temmuz gecesi milli iradeyi hiçe sayanlar bir tek şeyi hesaba katmadı; egemenlik kayıtsız şartsız milletindir! Bayrağımızı indirmeyelim, ezanımızı dindirmeyelim.

Merkez Parti İl Başkanı Yılmaz; Bu karanlık tarihin en büyük mesulleri olaan siyasi ayağı bir an evvel bulunmalı yoksa bu necip milletin yüzüne kimse bakamaz.
Yılmaz; 15 Temmuz kesinlikle aydınlanmalı.Kimler yaptıysa,yardım ettiyse,mazlumların kanına girdiyse alçak ve şerefsizler cezasız bırakılmamalı. Kirli ilişkiler adalet önünde meydana çıkarılmalı ve cezasını çekmeliler.Namuslu insanlar bunu takip etmeli.
Milletimize ve ülkemize bela getirdi.
Daha 5 sene öncesine kadar fetö ölseydi adına türbe yapıp adak adayacak olan serefsizler'de bize vatan sevgisini anlatmaya kalkmasınlar dedi. 
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE 
NE MUTLU TÜRK MİLLETİNE...

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
pub-1785681847249596 2497439732