VALİ YARDIMCISI BÜYÜKER’DEN HASTALARA BAYRAM ZİYARETİ

Erzurum Vali Yardımcısı Yıldız Büyüker, Kurban Bayramı münasebetiyle Erzurum Bölge Eğitim ve Araştıma Hastanesinde tedavi gören hastalara ziyarette bulundu.

Yayın: 15 Ağustos 2019 - Perşembe - Güncelleme: 15.08.2019 14:48:18
Editör -
Okuma Süresi: 45 sn.
Takip EtGoogle News

Vali Yardımcısı Büyüker, hastaneye gelişinde Sağlık İl Müdürü Dr.Gürsel Bedir ve hastane personeli tarafından karşılandı. Odaları tek tek ziyaret eden Büyüker, hasta ve hasta yakınlarıyla yakından ilgilendi, gül ve çikolata ikramında bulunup bayramlarını tebrik etti. Hastaların durumu hakkında İl Sağlık Müdürü Dr. Gürsel Bedir ve servis doktorlarından bilgi alan Büyüker, geçmiş olsun dileklerini iletip şifa temennisinde bulundu. Büyüker’in ziyaretinden oldukça memnun olan hasta ve hasta yakınları ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdi.

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732