Vali, şehirdeki bir haftalık korona vakası artışından sonra vatandaşlara "Ziyaretleri erteleyin" uyarısı yaptı

Kayseri Valisi Şehmus Günaydın, Kayseri'de son bir haftadaki koronavirüs vakalarının artışının ziyaretler nedeniyle olduğunu duyurarak, "Ziyaretleri erteleyin" uyarısında bulundu.

Yayın: 07 Haziran 2020 - Pazar - Güncelleme: 07.06.2020 23:54:10
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Türkiye'deki koronavirüs salgınında normalleşme süreci kapsamında 1 Haziran'dan itibaren şehirler arası seyahat yasağı kalktı. Bu durumu fırsat bilen vatandaşlar, seyahatlerini artırırken şehirlerden de vaka sayılarının arttığı yönünde haberler geliyor. O illerden biri de Kayseri

"SON HAFTALARDAKİ VAKA ARTIŞI ZİYARET KAYNAKLI"

Kayseri Valisi Şehmus Günaydın, Twitter hesabından yaptığı açıklamada şu sözlerle kentte yaşayanları uyardı: "Çok kıymetli hemşehrilerim, koronavirüs ile mücadelemizde dost ve akraba ziyaretlerine ara vermemiz önem arz etmektedir. Ancak ilimizde son bir haftadaki vakaların önemli kısmı bu ziyaretlerden kaynaklanmıştır. Lütfen sağlığımız için bu ziyaretleri bir süreliğine erteleyelim."

Vali, şehirdeki bir haftalık korona vakası artışından sonra vatandaşlara 'Ziyaretleri erteleyin' uyarısı yaptı

Vali, şehirdeki bir haftalık korona vakası artışından sonra vatandaşlara Ziyaretleri erteleyin uyarısı yaptı

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732