Vaillant Türkiye’den ünlü isimlerle “Kafa Rahatlatan Sohbetler”

Kombinin mucidi Vaillant, “Vaillant ile Kafa Rahatlatan Sohbetler” podcast yayını ile içinden geçtiğimiz bu zorlu dönemde keyifli vakit geçirme olanağı sunuyor. 24 Nisan 2020 tarihinde Mirgün Cabas ile başlayan seri, Klinik Psikolog Beyhan Budak ile devam edecek. Spotify, Apple Podcast ve Google Podcasts kanalları üzerinden yayına giren bu sohbetlerde Vaillant, akıllara takılan sorulara ünlü isimlerle birlikte cevap arıyor.

Yaşam Yayın: 24 Nisan 2020 - Cuma - Güncelleme: 24.04.2020 15:20:18
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Takip EtGoogle News

Tüketiciye sunduğu tasarruf, uzun süreli kullanım, dayanıklılık ve güven duygusunu “Kombim Vaillant, Kafam Rahat” söyleminde bir araya getiren Vaillant Türkiye, podcast yayınına başladı. “Vaillant ile Kafa Rahatlatan Sohbetler” podcast yayınında ünlü isimler, zaman zaman kafamıza takılan farklı soruların cevaplarının peşine düşecek. İçinden geçtiğimiz bu olağanüstü dönemde dinleyicilerine keyifli vakit geçirme imkanı sunmayı hedefleyen Vaillant Türkiye, podcast’in ilk dört bölümünü Spotify, Apple Podcast ve Google Podcasts üzerinden 24 Nisan’da yayına aldı. Yeni içeriklerin iki hafta arayla yayınlanacağı “Vaillant ile Kafa Rahatlatan Sohbetler”, 30 Mayıs tarihine kadar farklı isimlerin sunumuyla devam edecek.

Vaillant Türkiye olarak klasik medya kanallarının yanı sıra sosyal medya ve dijitalde hayata geçirdikleri projelerle tüketicilerle kurdukları bağı güçlendirdiklerini belirten Vaillant Türkiye Pazarlama Direktörü Hazım Bumin, “Sosyal medyayı tüketicilerimizle daha yakın ilişki kurabildiğimiz bir mecra olarak görüyor ve etkin bir şekilde kullanıyoruz. Podcast projesi bir süredir planlamalarımız arasındaydı. Hepimizin evde olduğu bu süreçte içerik çok önemli. Halkımızın, COVID-19 pandemisi nedeniyle içinden geçtiğimiz bu sıra dışı dönemi iç huzuru ile atlatmasına katkıda bulunmayı amaçlıyoruz. Sosyal yaşamdan uzak kaldığımız bu dönemde “Vaillant ile Kafa Rahatlatan Sohbetler”in farklı konuk ve konuları ile halkımıza kafalarını rahatlatma, keyifli zaman geçirme olanağı sunuyoruz. Seride hepimizin kendine sorduğu soruların cevaplarını farklı isimlerle birlikte arayacağız. Amacımız ürünlerimizle sunduğumuz rahatlığın dışında da kafamızı karıştıran soruların cevaplarını bularak, sunduğumuz rahatlık vaadini devam ettirmek.” dedi.

Ünlü isimler farklı konuları konuşacak

Podcast serisinin 24 Nisan 2020 tarihinde Mirgün Cabas ile başlayan ilk 4 bölümlük yayınında Vaillant, dinleyicilerini günlük yaşamın dışında akıllara takılan sorulara birlikte cevap bulmaya davet ediyor. Podcast serisinin ikinci bölümünde ise Klinik Psikolog Beyhan Budak’ın yayınları dinleyicilerle buluşacak.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732