ÜSKÜDAR’DA MUSTAFA KESER RÜZGÂRI ESTİ

Üsküdar Belediyesi düzenlediği kültür sanat etkinlikleri kapsamında, sanat dünyasının usta ismi Mustafa Keser’i ağırladı. Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen konserde, usta sanatçının seslendirdiği şarkılar, katılımcıların eşliğiyle tüm Üsküdar’da yankılandı. Şarkı geçişlerinde katılımcılarla sohbet eden Mustafa keser, sevenlerine müzik ve sanatın buluştuğu kahkaha dolu anlar yaşattı

Yayın: 10 Ocak 2020 - Cuma - Güncelleme: 10.01.2020 03:00:29
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Takip EtGoogle News

Sanat dünyasının önde gelen isimlerini Üsküdar’da İstanbullular’la buluşturan Üsküdar Belediyesi, bu kez Türk müziğinin usta yorumcularından Mustafa Keser’i ağırladı.Eğlenceli ve renkli kişiliğiyle her kesimden insanda sempati yaratan Mustafa Keser, şarkıları ve eğlenceli sohbeti ile Üsküdar’da adeta rüzgâr gibi esti. İstanbul’un dört bir yanından gelen katılımcılar, Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi önünde, konser öncesinde uzun bir kuyruk oluşturdu. Yoğun katılım nedeniyle belediye personeli ek salonu ve fuaye alanını da seyirciye açıldı. Konserde Türk müziğinin en sevilen eserlerini katılımcıların eşliğinde seslendiren Mustafa Keser,şarkı geçişlerinde izleyenleri kahkahalara boğdu.

  

Hilmi Türkmen:

“Usta sanatçıları Üsküdarımızda ağırlamaktan şeref duyuyoruz”

Konser sırasında usta sanatçıya teşekkür plaketi taktim eden Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, “Üsküdar Belediyesi olarak tüm İstanbulluları ağırladığımız konserlerimizden birini gerçekleştirmenin mutluluğu içerisindeyiz. Sanat dünyasının usta isimlerinden Mustafa Keser, bu gece bizesanat ve eğlence dolu bir konser yaşattı. Böyle usta sanatçıları Üsküdarımızda ağırlamaktan şeref duyuyoruz.” diye belirtti.

  

“Sanat Güneşi”nin şarkısı Üsküdar’da yankılandı

Konsere bir alkış tufanı ile başlayan usta sanatçı,“Lütfen şarkılarıma siz de eşlik edin. Bilmeyenler için bir tüyo vereyim. Ben okurken birinci mısraları dikkatli dinleyin. Çünkü ikinci mısralar birincinin hep tekrarı olur” diyerek, sanat güneşi Zeki Müren’in “Bir Gönül Hikâyesi Anlatırdı Gözlerin” şarkısını katılımcılarla birlikte seslendirdi.

Mendiliyle sahne aldı

Seslendirdiği şarkılar ve esprili kişiliği ile sanat dünyasına adını yazdıran usta sanatçı Mustafa Keser, hiç dinmeyen sahne enerjisi ile de hayranlık uyandırdı. Bir izleyicinin “Mendiliniz nerede?” sorusu üzerine sanatçı “Ha yaşa! Ben de neyim eksik diyordum” diyerek yanından hiç ayırmadığı mendiliyle konsere devam etti. Anlattığı fıkralarla izleyenleri kahkahaya boğan Mustafa Keser, Azeri bir izleyicinin isteği üzerine bir Azeri türküsü de seslendirerek sevenlerinin gönlünü bir kez daha fethetti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732