Ünlü şefler, ihtiyaç sahibi 65 yaş üstü 3 bin Tuzlalı’ya bayram tatlısı hazırladı

Tuzla Belediyesi, “Sen Güvende Kal” projesi kapsamında Covid-19 nedeniyle evlerinden çıkamayan ihtiyaç sahibi 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlıkları bulunan vatandaşlar başta olmak üzere tüm Tuzlalıların moral ve motivasyonunu yükseltebilmek için çalışmalarına devam ediyor. İhtiyaç sahibi 65 yaş üstü büyüklerimizi sevindirmeyi amaçlayan Tuzla Belediyesi, Pınar Profesyonel girişimi ile hayata geçirilen Kısık Ateş Platformu işbirliğinde Ramazan Bayramı öncesi sokağa çıkma yasağı bulunan ihtiyaç sahibi 65 yaş ve üstü vatandaşlar için bayram tatlısı hazırladı.

Yayın: 23 Mayıs 2020 - Cumartesi - Güncelleme: 23.05.2020 19:16:08
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

3 binin üzerinde 65 yaş üstü Tuzlalı’ya sakızlı muhallebi

Aralarında Jale Balcı, Murat Bozok, Muhsin Ertürk, Türev Uludağ, Çiğdem Seferlioğlu, Semen Öner, Umut Ünlüyen, Sinem Çapraz ve Duygu Tuğçu’nun bulunduğu ünlü şeflerin menüsünde sakızlı muhallebi vardı. Şeflerin hazırladığı dumanı üzerindeki tatlılar, gıda dağıtım kriterlerine uygun olarak ambalajlanarak güvenli biçimde Tuzla Belediyesi ekipleri tarafından 3 binin üzerinde 65 yaş üstü ihtiyaç sahiplerinin adresine teslim edildi.

 

Hayırlı ve sağlıklı nice bayramlara

Tuzla Belediyesi olarak Covid 19 döneminde sosyal yardım çalışmalarına daha da ağırlık verdiklerini belirten Tuzla Belediyesi Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “Tuzla Aşevi Mutfağımızda her gün 3 bin ihtiyaç sahibimize sıcak yemek dağıtımı yapıyoruz. Sokağa çıkamayan 65 yaş ve üstü vatandaşlarımızın sağlıktan, gıdaya kadar tüm ihtiyaçlarını giderebilmek için ciddi bir çaba harcıyoruz. Bu organizasyonla da ihtiyaç sahibi 65 yaş üstü vatandaşlarımıza destek sunmak, onların moral ve motivasyonlarını yükseltmek için bir araya geldik. Ramazan Bayramı’nı karşılarken ihtiyaç sahibi 65 yaş üstümüzü mutlu etmek adına Türkiye’nin ünlü şeflerinin hazırladığı bayram tatlısı ile ağızlarını tatlandırmak istedik. Bize bayram tatlısıyla desteklerini sunan değerli şeflerimize ve organizasyonumuzda emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Tuzlalı vatandaşlarımızı keyifli görmek, bizleri onlardan daha çok mutlu ediyor. Tuzla Belediyesi olarak vatandaşlarımıza desteklerimizi sürdürmeye devam edeceğiz. Şimdiden tüm İslam aleminin mübarek Ramazan Bayramı’nı kutluyorum. Hayırlı ve sağlıklı nice bayramlarımız olmasını diliyorum” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732