Ünlü Markalar Uygun Fiyatlarla İstanbul Optimum Garaj Günlerinde

İstanbul Optimum’da 1-17 Kasım tarihleri arasında gerçekleşecek Garaj Günlerinde ünlü markalar uygun fiyatlı ürünlerini ziyaretçilerle buluşturacak.

Yaşam Yayın: 29 Ekim 2019 - Salı - Güncelleme: 29.10.2019 15:03:32
Editör -
Okuma Süresi: 44 sn.
Takip EtGoogle News

Yerli ve yabancı marka karmasının bir arada bulunduğu İstanbul Optimum Alışveriş Merkezi1-17 Kasım tarihleri arasında düzenleyeceği ‘Garaj Günleri’ kapsamında, dünyaca ünlü markaları avantajlı fiyatlarla ziyaretçileriyle buluşturmaya hazırlanıyor.

Ekonomik alışverişin adresi olan İstanbul Optimum, Garaj Günleri kapsamında Vakko OutletYargıcı, Boyner Outlet, Brooks Brothers, New Balance, Intersport, Levi’s, U.S. Polo, Bambi, Dagi, Hummel, Elle Shoes, Flo, Giovane Gentile, Greyder, Kemal Tanca, Panço, Suwen, Pierre Cardin, Puma Outlet, Ramsey Kip, Jumbo, Özsüt, Kahve Dünyası gibi yerli ve yabancı öne çıkan markaların en beğenilen tasarımlarını ve lezzetlerini ziyaretçilerle buluşturacak.

Birbirinden farklı ve uygun fiyatlı ürünlerin yer alacağı İstanbul Optimum Garaj Günleri-3 numaralı yeşil otopark alanında gerçekleşecek.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732