ÜMRANİYE ERZURUMLULAR DERNEĞİNE YAVUZ BİR BAŞKAN

Ümraniye Erzurumlular Derneği genel kurulunu yaptı. Gazeteci Televizyoncu Erdal Yavuz Başkanlığı, kazandı. Görevi devralan, Erdal yavuz Medya sektörünün ve Erzurum Camiasının sevilen sayılan bir ismi olarak, Ümraniye ve İstanbul’da bulunan Erzurumluları'da sevindirdi.

Gündem Yayın: 31 Aralık 2019 - Salı - Güncelleme: 31.12.2019 15:01:24
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Takip EtGoogle News

Yavuz; Medya camiasının’da sevilen sayılan, ve Basın camiasında yapmış olduğu başarılı haberlerinden dolayı taktir toplayan bir Gazeteci olmasının yanı sıra iyi bir yönetici. Birçok STK  içinde, yönetiminde görev almış ve sivil toplum örgütlenmesi yönetimi  hususunda başarılı olan saygınlığı ve birleştirici kişiliği ile hem basın camiasının hem de, Erzurum STK ların’da birlik ve beraberliği sağlamak adına, Erzurum ve Erzurumlu hemşerilerinin her daim yanında olan bir isim.

Ümraniye Erzurumlular Dernek Başkanlığına seçilen Erdal Yavuz  yeni görevi ile ilgili şöyle açıklama yaptı.

Erdal Yavuz , “Dadaşların her zaman yanında olduk. Bundan sonra da yanlarında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Dernek Başkanlığına seçilen Gazeteci Yapımcı Erdal Yavuz ;Konuşmasında birlik mesajı vererek ‘Ben değil biz olmalıyız’ vurgusuna dikkat çekti. Yavuz, “Bu derneği sizlerin desteğiyle yeni konumlara yükselteceğiz.

Tek başımıza değil hep birlikte bunu başaracağız. Mensubu bulunmaktan gurur duyduğum Erzurum’un örfünü, adetini, gelenek ve göreneklerini en iyi şekilde yaşamak ve yaşatmak için hep birlikte biz olmalıyız. Bütünleştirici olmak için bütün hemşerilerimizle ,derneğimizle birlikte hareket edersek başarılı olacağımıza inanıyorum. Birleştirici biz olmak için bu şerefli göreve gelmiş bulunmaktayız. Sizlerin desteğiyle bu kutlu görevde hizmet etmeye çalışacağız. Burada kaybeden yoktur, kazanan Erzurum ve Erzurumludur.   Ümraniye  Erzurumlular Derneğinin kuruluşundan bu güne hizmet etmiş tüm başkan ve yönetimlerine üyelerimize kadar hepsine şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.

“Bu  kutlu görevi biz üstlendik Erzurum ve Erzurumluya hizmetin en iyisini yapmak için yola çıktık. Siz değerli üyelerimizin, İş adamlarımızın, siyasetçilerimizin kısacası kalbi Erzurum için atan herkesin desteğiyle teslim aldığımız bu bayrağı en yükseğe dikmek için çaba sarf edeceğiz Erzurum ve Erzurumluya layık olmaya çalışacağız dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732