Ülkü'nün Devleri İstanbul'da bir araya geldi

Taşmedreseli Ülkücüler İstanbul Kağıthane Belediyesi Nurtepe Tesislerin'de bir araya geldi.

Gündem Yayın: 29 Ocak 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 29.01.2020 01:26:31
Editör -
Okuma Süresi: 8 dk.
Takip EtGoogle News

Taşmedreseli Ülkücüler; Ülkünün devler,i İstanbul Kağıthane Belediyesi, Nurtepe Tesislerin'de bir araya geldi. Seksen İhtilal Dönemi'nin en ağır darbesini yaşayan, Ülkünün aşığı Ülkenin bölünmez bütünlüğünü sağlamak için mücadele eden Ülkücü camianın Ağebeyileri olan Taş Medreseli Ülkücüler Ülkenin Birlik beraberliği için  İstanbul'da bir araya geldiler.bir araya gelen Taş Medreseliler, Birlik ve beraberlik mesajı verdiler. Toplantıya kadılan Ülkücü Devleri'ne, MHP İstanbul İl Başkan yardımcısı Nafis Küçük ve Kağıthane İlçe Başkanı,Beyoğlu ilçe Başkanları'da eşlik etti.

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, Mustafa Dülger dahil, ayakta duran insanlar ve takım elbise

Katılımcılar; 

 il başkan yardımcısı Nafis Küçük, MHP Kağıthane İlçe başkanı Barış Çatalbaş ve ilçe yönetim kurulu, MHP Beyoğlu ilçe başkanı Bayram Gölcük ve ilçe yönetim kurulu, Kocaeli Taşmedreseliler başkanı Cevat Akkurt ve tüm gönüldaşlarıma teşekürler.
Buluşmamızdaki yarım asırlık dava adamları;
Yunus Meral, Adil Aşkaroğlu,Ahmet Şahin ÖzaslanTC Adil ArıncıHayrettin Alp, Fahrettin BudakHayrettin KarakanMustafa TetikTetik, Şakir CeylanSuat GünelIsmail Demiray, Mustafa ilter, Kubilay özreisoğlu,Abdullah Sapan, Mustafa Yaşar Mustafa Yasar OnurFaruk Etgü,Fevzi Karasapan, İsmail Uludağ, Ümit KalinAhmet FulinAhmet SavciNazım KırdemirBahattin Muzaffer KardeşKadriye Oğuz,Rauf KaleciRecep Akyol,Nazif Dalgıç, Paşa Pasa AltunışıkHarun Eraslan,Kebanlı KemalEthem ÇimenYaşar BilginAvni Çatal,Ibrahim Kabalak,Bülent Karakuş Irfan CakircaIrfan Necdet Çoban Mustafa Özavcıl, Bayram Altay, Orhan Çaylak, Hulusi Bulut, İbrahim Yılmaz, Nejat Kahraman, Nurettin Kazaklı,TC Orhan Teoman Karaarslan,M Emin Çavur, Ahmet Oğlakçı.
 
Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi ve ayakta duran insanlar
Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi ve ayakta duran insanlar
Görüntünün olası içeriği: 4 kişi, Mustafa Dülger dahil, takım elbise ve iç mekan
Görüntünün olası içeriği: 4 kişi, ayakta duran insanlar ve takım elbise
 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732