UEFA, Fenerbahçe için kararını verdi! Men cezası yok

UEFA'nın, Fenerbahçe'ye Avrupa'dan men cezası vermeyeceği öğrenildi. Sarı lacivertli kulübe, Finansal Fair-Play çerçevesinde çeşitli yaptırımlar uygulanacak. Sarı lacivertli yöneticilerin kararı incelediği öğrenildi.

Yayın: 19 Temmuz 2019 - Cuma - Güncelleme: 19.07.2019 18:27:01
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

UEFA'dan Fenerbahçe için son dakika kararı... TRT Spor'un geçtiği habere göre; UEFA, Fenerbahçe'ye men cezası vermeyecek. Finansal Fair-Play çerçevesinde çeşitli yaptırımlar uygulanacak.

Fenerbahçe Kulübü, UEFA'dan ceza almamak için Fener Ol kampanyası yapmıştı. Fenerbahçe Kulübü, 4 Nisan'da başlayan "Fener Ol" kampanyasında toplanan paranın şu ana dek 150 milyon liraya yaklaştığını açıklamıştı.

1,5 MİLYONDAN FAZLA SMS ATILDI

Fenerbahçe Kulübü'nden yapılan açıklamada, kampanyanın başlamasından bugüne destek SMS'lerinin sayısının da 1 milyon 640 bini geçtiği belirtildi.

Açıklamada, "Fener Ol" kampanyasının Türkiye'de bugüne kadar yapılan birçok kampanyayı geride bıraktığına vurgu yapılırken, "Fener Ol kapsamında Sayın Acun Ilıcalı ve Sayın Ferit Faik Şahenk'in katkılarıyla TV8 ve Star TV'de WinWin projesinin yayınları yapıldı ve kampanyaya destek zirve noktasına ulaştı. Tüm sezon Fenerbahçe'ye desteğini göstererek sezon formalarını alan taraftarlar, WinWin özel etkinliğinde 125 binden fazla 'İz Bırakanlar Triko Forma' ile kampanyaya katkıda bulundu. WinWin projesinin sonunda noter huzurunda düzenlenen çekilişle SMS atan taraftarlar arasından 5 ev, 20 araba sahiplerini buldu. Talihliler arasından sadece bir SMS atan taraftarlar da ev ve araba gibi büyük ödüllerden birini kazanmayı başardı. WinWin kapsamında verilecek 5 bin hediyeyi kazanan isimler 29 Haziran'da Fenerbahçe web sitesi ve sosyal medya hesaplarından açıklanacak." ifadelerine yer verildi.

Fener Ol kapsamında gerçekleşen ve 12 Mayıs tarihinde başlayan WinWin etkinliğinin 22 Haziran'da sona erdiği hatırlatılırken, "Fener Ol" kampanyasının ise 1 yıl boyunca farklı etkinliklerle süreceği kaydedildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732