Türkiyede Fenomen Dj Taha Özer Memleketine Konsere Geliyor

Panora Sahne'nin ev sahipliği yapacağı Taha Özer Konserinde, Fenomen Dj 14 Mart'ta Erzurumlularla buluşacak

Yayın: 09 Mart 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 09.03.2020 19:23:21
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Takip EtGoogle News

Yazın yaklaşmasıyla birlikte konser ve party organizasyonlarına hız veren Panora Sahne, Türkiye'nin fenomen djlerinden aslen Erzurumlu olan Taha Özer'i 14 Mart'ta konuk edecek. 

İşletme anlamında her zaman enler arasında olan Panora Sahne, en üst seviyede hizmet anlayışı ve kaliteli hizmetiyle Erzurum'da ilklerin adresi olmaya devam ediyor. 

Panora Sahne İşletmecisi Erkin Çeper, Erzurum'un ve Erzurumlunun hizmetin en iyisine layık olduğunu, hizmet noktasında kaliteden ödün vermeyen bir anlayış içerisinde olduklarını, kendi işletmeleri olan Panora Sahne ile beraber Erzurum'un seviyeli ve üst düzey eğlence anlayışıyla tanıştığını beyan ederek; "Bu hizmet anlayışını her zaman daha ileriye taşımaya gayret edeceğiz. Çünkü Erzurumlu hemşerilerimiz her şeyin en iyisine layık. Bizler de işletmeci olarak kaliteyi Erzurumla buluşturuyoruz. Ve bu hizmet anlayışımız da en üst seviyeye çıkana kadar devam edecek. 14 Mart'ta gerçekleştireceğimiz Taha Özer konseri de bunlardan biri. Sonrasında yine konser organizasyonlarımız, Panora Sahne'de konser ve Partilerimiz, Her hafta Pazartesi ve Perşembe Karadenizliler gecemiz, Erzurumlular gecemiz, yerel ve ulusal sanatçılarla yaptığımız programlarımız ile, Erzurumlu hemşerilerimize hizmet ediyoruz. Tekrar söylüyorum. Erzurum'un ve Erzurumlunun, diğer illerden bir eksiği yok. Fazlası var. Bu anlamda hizmetin en iyisine layık olan dadaşlarımızı, hizmetin en iyisiyle buluşturuyoruz."dedi.

Taha Özer Kimdir?

Taha Özer, 1990 Yılı Eylül ayında İstanbul Amerikan Hastanesinde doğmuştur. Aslen Erzurumludur. Bir kız kardeşi vardır. Babası İbrahim Şenkal Özer “Deriden” adlı ayakkabı firmasının sahibidir. Babası İbrahim Şenkal Özer sahibi olduğu Deriden'i kardeşi Gürkal Celal Özer'e 14 Nisan 2016'da devretti. Taha Özer, Şişli Terakki ilkokulundan mezun oldu. Ortaokul ve lise eğitiminden sonra Yeditepe Üniversitesinde İngilizce ve İşletme eğitimi alarak 2011 yılında mezun oldu. Ardından Amerika’nın New York ve Boston şehirlerinde yabancı dil eğitimi aldı.
Taha Özer, 2012 yılında askerlik görevini Denizci Piyade olarak Bodrum’da yaptı.
Taha Özer, Instagram'dan paylaşmış olduğu anlık, güncel, eğlence, sanat ve gece hayatı ile ilgili yaşamış olduğu tüm ihtişamı gözler önüne sermiştir. Birçok kişi tarafından merakla takip edilmektedir.

AjanssPro

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732