Türkiye Perakendeciler Federasyonu Başkanlığında Bayrak Değişimi

Türkiye parenkendeciler fedarasyon Başkanlığına Ömer Düzgün Seçildi.

Ekonomi Yayın: 27 Haziran 2019 - Perşembe - Güncelleme: 27.06.2019 17:36:42
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Takip EtGoogle News

Türkiye Perakendeciler Federasyonunda Bayrak değişimi 
Türkiye Perakendeciler Federasyonu’nun gerçekleştirdiği 6’ncı Olağan Genel Kurulunda Bayrağı Ömer Düzgün devraldı. 

Türkiye'de Perakende sektörünün en önemli  ismi  olan Türkiye Perakendeciler Federasyonu (TPF), Ömer Düzgün'nün getireceği  taze kan ile rotasından şaşmadan güçlü bir şekilde yoluna devam edecek.                  
 SEKTÖRÜMÜZÜN DUAYEN İSİMLERİNİN TAKTİRİNİ KAZANDIK 

Konu hakkında görüşlerini bildiren Düzgün  “Sektörümüzün duayen isimlerinin takdirini kazanarak TPF’nin 6’ncı döneminde yeni Yönetim Kurulu Başkanı olarak seçilmekten büyük bir onur ve mutluluk duydum. Bugün yeni dönem yönetim kurulu üyelerimiz ile devraldığımız bayrağın öneminin ve sorumluluğun ziyadesiyle farkındayız. Bugüne kadar edinilen başarılara daha fazlasını eklemek, federasyonumuza, üyelerimize, iş ortaklarımıza, tüketicilerimize, sektörümüze ve ülkemize daha fazla değer katmak için var gücümüzle çalışacağız” dedi.

BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ 
Yeni dönemde perakende sektöründe tüm tarafları kucaklayacak çalışmalara imza atmak istediklerini kaydeden Düzgün şöyle konuştu; “Yerel zincirler olarak biz büyük bir aileyiz. Yeni dönemde de tek ses, tek yürek ve tek dil olarak TPF çatısı altında sektörümüzün karşısındaki sorunlar, tüm paydaşlarımız ve tüketicilerimize daha fazla katma değer sunmak için çalışacağız. Gündemimizde Perakende Yasası ile Hal Yasası olmak üzere birçok gündem maddesi var. Sektörümüzün itibarını artırmak, sorunlarına ivedi olarak çözüm bulmak amacıyla diğer dernekler, kurumlar ve kanun koyucular ile daha fazla bir araya gelmek istiyoruz. Tüm bu gayretlerle birlikte yerel zincirler olarak 2019 yılı sonunda ciromuzu yüzde 15 büyütmeyi hedefliyoruz.”

PERDER BAŞKANI ÖMER DÜZGÜN KİMDİR

Atatürk Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü mezunu olan Ömer Düzgün profesyonel iş hayatına 1997 yılında başladı. 2006 yılından günümüze Düzgün Marketçilik Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı yürüten Ömer Düzgün, 2010 yılında Doğu Anadolu PERDER’in kurucu başkanı oldu. TPF’nin 9 yıldır Yönetim Kurulu Üyesi olarak çalışan Ömer Düzgün, 2007-2017 yılları arasında Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyeliğini yürüttü. Halen Erzurumspor Başkan Yardımcılığı’nı da yürüten Düzgün, evli ve dört çocuk babası.

Haber: HAKAN DİKMEN

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732