TÜRKİYE İMSAD’DAN İDLİB AÇIKLAMASI

Türkiye İMSAD Başkanı Ferdi Erdoğan: “Derin üzüntü içindeyiz. Kahraman askerlerimizin çabasıyla bölgede kalıcı barışın sağlanacağına inanıyoruz”

Gündem Yayın: 02 Mart 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 02.03.2020 23:42:08
Editör -
Okuma Süresi: 51 sn.
Takip EtGoogle News

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD), İdlib’de şehit düşen askerlerimiz ve bölgede başlatılan Bahar Kalkanı Harekâtı hakkında bir açıklama yaptı. Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Ferdi Erdoğan, “Türkiye’nin güvenliğini sağlamak için görev yaptıkları İdlib’de şehit düşen kahraman askerlerimizin ailelerine baş sağlığı, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Derin üzüntü içerisindeyiz. Milletimizin başı sağ olsun… Biliyoruz ki millet olarak her türlü zorluğu birlik, beraberlik ve dayanışma içinde aşabilecek güçteyiz. Türk Silahlı Kuvvetlerimizin başlattığı Bahar Kalkanı Harekâtı’nın, yaşanan insanlık dramını sona erdirerek bölgede kalıcı barışı sağlamasını umuyoruz. Bölgeye huzur ve istikrarı getirmek amacıyla harekâtı sürdüren kahraman askerlerimizin görevlerini sağ salim, başarıyla tamamlamalarını diliyoruz” dedi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732