TÜRKİYE FİNANS’TAN SAĞLIK ÇALIŞANLARINA ÖZEL DESTEK PAKETİ

Türkiye Finans, salgının ekonomiye ve müşterilerine olan etkilerini azaltmak amacıyla 2 Nisan itibarıyla sağlık çalışanlarına özel kapsamlı bir destek paketi hayata geçirdi. Sağlık çalışanı olan müşterilerinin mevcut finansman ödemelerini ek bir kâr payı olmadan 6 ay erteleyen Banka, sağlık destek paketi kapsamında İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü’ne 10 bin adet koruyucu tulum bağışında da bulundu.

Gündem Yayın: 02 Nisan 2020 - Perşembe - Güncelleme: 02.04.2020 16:55:13
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
Takip EtGoogle News

Hayata Katılım Bankası Türkiye Finans, yeni tip koronavirüs salgını dolayısıyla zor koşullar altında işini yapan tüm sağlık çalışanlarına özel, ek destek paketi açıkladı. Paket; doktor, hemşire ve sağlık personeli gibi tüm sağlık çalışanlarını kapsıyor. Sağlık çalışanı olan müşterilerinin mevcut finansman ödemelerini ek bir kâr payı olmadan 6 ay erteleyen Banka, öncelikli ihtiyaçlara yönelik kapsamlı bir destek paketi hazırladı.

Konu ile ilgili açıklama yapan Türkiye Finans Genel Müdür Vekili Murat Akşam, “Salgın nedeniyle canını dişine takıp, gece gündüz demeden çalışan sağlık çalışanlarımız için ne yapsak azdır. Türkiye Finans olarak bizim de çorbada tuzumuz olsun diyerek hem mevcut hem de yeni müşterimiz olan sağlık çalışanlarımıza özel kapsamlı ve hayatlarını kolaylaştıracağını düşündüğümüz çözümler ürettik. Sağlık çalışanlarımıza duyduğumuz minneti, onlar için imkanlarımızı seferber ederek gösterebiliriz.” dedi.

10 bin adet koruyucu tulum bağışı

Türkiye Finans destek paketi kapsamında, salgın sebebiyle riskli ve zor koşullarda mesleğini yapan tüm sağlık çalışanlarına İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü aracılığıyla 10.000 adet koruyucu tulum bağışı yaptı. Tulumlar, İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü’nün koordinasyonuyla gerekli görülen hastane ve sağlık kuruluşlarına yönlendirilecek.

Destek paketinde neler var?

• Türkiye Finans’ta devam eden konut, taşıt, ihtiyaç finansmanı ödemelerine ek bir kâr payı olmadan 6 ay öteleme imkânı

Sağlık çalışanı olan kredi kartı müşterileri için:

• 100 bin TL’ye kadar teminatlı, ücretsiz Yaşam Koruma Sigortası

• E-ticaret sitelerinden yapacakları maksimum 400 TL tutarındaki alışverişin yüzde 50’sinin Türkiye Finans tarafından karşılanması

• Türkiye’nin her yerinden 31 Mayıs 2020 tarihine kadar günde 1 kez ücretsiz market siparişi ve sipariş teslimi hakkı. Detaylı bilgi için www.turkiyefinans.com.tr web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

• İstanbul, İzmir ve Ankara’da olmak üzere, 31 Mayıs 2020’ye kadar ayda 4 kez ücretsiz dezenfekte edilmiş araçlarla özel transfer imkânı. Detaylı bilgi için www.turkiyefinans.com.tr web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

• Mevcut kredi kartlarında 31 Aralık 2021 tarihine kadar herhangi bir kart ücretinin alınmaması

 

Ek olarak tüm sağlık çalışanları için:

• İhtiyaç finansmanında dosya masrafı olmadan 3 ay ötelemeli 60 aya varan vadelerle yüzde 0,89 kâr payı oranı ile finansman imkânı

• Türkiye Finans’ın sağlık çalışanı olan TL mevduat müşterilerine 90 havuzundan kâr payı; dolar ve avro mevduatı olan sağlık personeli müşterilerine 75 havuzundan kâr payı uygulaması

• Türkiye Finans aracılığıyla Doğa Sigorta’dan yapılacak, kasko ve konut finansmanı bağlantılı sigorta ürünlerinde, indirimlere ilave olarak yüzde 15 oranında ekstra indirim imkânı

• Ücretsiz kiralık kasa hizmeti

• Yeni kredi kartı alacak sağlık çalışanı müşterilerinden 2021 sonuna kadar herhangi bir kart ücretinin alınmaması

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732