Türkiye Erken Seçime Koşuyor: MHP'den İhraç Edilen Enginyurt’tan Flaş Açıklama

Türkiye'nin erken seçime doğru gittiğini söyleyen Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, "Önünümüzdeki zaman diliminde yapılacak seçim, parlamenter sisteme dönülmüş bir seçim sisteminde yapılacaktır."

Siyaset Yayın: 03 Eylül 2020 - Perşembe - Güncelleme: 03.09.2020 14:52:43
Editör -
Okuma Süresi: 47 sn.
Takip EtGoogle News

Son zamanlarda gündemden düşmeyen erken seçim tartışmalarına MHP'den ihraç edilen Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt da katıldı.

Türkiye'nin erken yada zamanından önce yapılacak seçime hızla koştuğunu belirten Enginyurt, yapılacak seçimin de parlamenter sisteme dönülmüş bir seçim sisteminde yapılacağını söyledi.

Enginyurt, Twitter hesabından şunları yazdı:"Türkiye erken veya zamanından önce yapılacak seçime doğru hızla gidiyor hızla koşuyor.

Önünümüzdeki zaman diliminde yapılacak olan seçim, PARLAMENTER SİSTEME dönülmüş bir seçim sisteminde yapılacaktır.

Seçime girmeyi hedefleyen bütün partilere halisane uyarıdır. AK Parti içinde ideal olan budur."İşte Enginyurt'un o paylaşımı;

Türkiye Erken Seçime Koşuyor: MHP'den İhraç Edilen Enginyurt’tan Flaş Açıklama

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732