Türk ve ABD'li yetkililer arasında kritik zirve! MSB'den ilk açıklama geldi

Türk ve ABD'li askeri yetkililer arasında, Suriye'nin kuzeyinde Güvenli Bölge'nin tesisine yönelik görüşme bugün MSB'de yapıldı. MSB'den yapılan ilk açıklamada, görüşmelerin önümüzdeki günlerde devam etmesinin planlandığı duyuruldu.

Gündem Yayın: 23 Temmuz 2019 - Salı - Güncelleme: 23.07.2019 18:57:58
Editör -
Okuma Süresi: 46 sn.
Takip EtGoogle News

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Türk ve ABD askeri yetkilileri arasında, Suriyekuzeyinde koordineli bir şekilde tesis edilmesi planlanan Güvenli Bölgeye yönelik müşterek çalışmanın bugün Ankara'da gerçekleştiğini açıkladı.

GÖRÜŞMELER DEVAM EDECEK

Bakanlıktan yapılan açıklamalarda şu ifadelere yer verildi: "Bakan Akar ile ABD Suriye Özel Temsilcisi Jeffrey arasındaki görüşmede mutabık kalındığı üzere; her iki ülkenin askeri yetkilileri arasında, Suriye kuzeyinde koordineli bir şekilde tesis edilmesi planlanan Güvenli Bölgeye yönelik müşterek çalışma bugün MSB/Ankara'da icra edildi. Türk ve Amerikan askeri yetkilileri arasında gerçekleşen görüşmelerin önümüzdeki günlerde devam etmesi planlandı."

[Türk ve ABD'li yetkililer arasında kritik zirve! MSB'den ilk açıklama geldi]

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732