Türk casusu olduğu iddia edilen Lindsay Lohan, Türkçe öğrendiğini açıkladı!

ABD'li oyuncu Lindsay Lohan, Avustralya'da katıldığı panelde Türkçe öğrendiğini açıkladı. Lohan, "Çocukluğumdan beri farklı dilleri öğreniyorum. İyi derecede İngilizce ve Fransızca biliyorum Rusça anlayabiliyor, Türkçe, İtalyanca ve Arapça öğreniyorum." dedi.

Gündem Yayın: 23 Temmuz 2019 - Salı - Güncelleme: 23.07.2019 18:46:25
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

ABD'li ünlü oyuncu Lindsay Lohan, Avustralya'daki hayranlarını Instagram'dan yayımladığı bir video ile selamladı. 33 yaşındaki ünlü aktristin videoda akıcı bir Avustralya aksanı kullanması dikkat çekti. New York doğumlu oyuncunun kullandığı değişik aksan daha önce "The Masked Singer"da da dikkat çekmişti. Lohan'ın, 2016 yılından bu yana Ortadoğu ve Avrupalıların İngilizce kombinasyonlarından oluşan bir aksanla konuşmaya başlaması dikkatlerden kaçmıyordu.

"TÜRKÇE ÖĞRENİYORUM"

ABD'li oyuncu Avustralya'da radyocu Jackie O'nun hazırladığı panelde Dannii Minogue ve komedyen Dave Hughes ile beraber yer aldı. Burada bir süredir kullandığı aksan için, "Bu anlayabildiğim veya öğrenmeye çalıştığım birçok dilin karışımı. Çocukluğumdan beri farklı dilleri öğreniyorum. İyi derecede İngilizce ve Fransızca biliyorum. Rusça anlayabiliyor, Türkçe, İtalyanca ve Arapça öğreniyorum." açıklamasında bulundu.

LOHAN İÇİN TÜRK CASUSU İDDİASI

ABD'li oyuncu 2017 yılında Suriyeli mültecileri ziyaret etmek için Türkiye'ye gelmiş ve o dönemde, ABD Başkanı Donald Trump'ı ve büyük devletleri hedef alarak, "Dünya 5'ten büyüktür." ifadesini kullanmıştı. O dönemde Lohan'ın, Türkiye adına casusluk yaptığı iddiası ABD'de komplo teorileri üretenlerin birinci gündem maddesi olmuştu. Hatta Lohan'ın ana dilinin Türkçe olduğu, yıllarca ABD'de yaşamasına rağmen Türkçesinin, İngilizce aksanı üzerinde etkili olduğu iddia edilmişti. Geçen yıl Lindsay Lohan'ın Türk iş adamı Murat Aşık ile birlikte olduğu yönünde haberler çıkmıştı.

[Türk casusu olduğu iddia edilen Lindsay Lohan, Türkçe öğrendiğini açıkladı!]

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732