Topçular Seferağa Sanayi Sitesi Temizlenip Dezenfekte Edildi

Eyüpsultan Belediyesi’nin Koronavirüse karşı sürdürdüğü temizlik seferberliği devam ediyor. İlçe, cadde cadde, sokak sokak yıkanıyor temizleniyor ve ilaçlı sularla dezenfekte ediliyor.

Yayın: 30 Mart 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 30.03.2020 13:01:29
Editör -
Okuma Süresi: 58 sn.
Takip EtGoogle News

Eyüpsultan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri bugün (30 Mart Pazartesi) Topçular Mahallesi’nde bulunan Seferağa Sanayi Sitesi’ni komple temizleyerek dezenfekte ettiler.

Sabah erken saatlerde başlayan çalışmalarda, Veterinerlik İşleri Müdürlüğü tarafından oluşturulan 20 kişilik dezenfeksiyon ekibi, sitenin merdivenlerini, tuvaletlerini, koridorlarını, açık bulunan dükkanları, site içindeki ortak alanları dezenfekte etti.

Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ise 3 sulama tankeri, 1 konteyner dezenfekte aracı, 2 süpürge aracı ve 1 çöp kamyonu aracı ile başlattığı temizlik çalışmaları kapsamında sitenin tüm sokaklarını tazyikle su ve özel solüsyonlarla yıkayıp, dezenfekte etti.  Sitede bulunan çöp konteynerleri de ekiplerce yıkanıp, konteyner dezenfekte aracı tarafından dezenfekte edildi.

Eyüpsultan Belediyesi’nin temizlik ve dezenfeksiyon çalışmaları hiç ara verilmeden her gün devam edecek.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732