TİME OUT İSTANBUL’DAN SÜREYYA OPERASI’NA ÖDÜL

Time Out İstanbul yazarları, okuyucuları, semt elçileri, mahalle sakinleri ve mekân sahiplerinin katkılarıyla hazırlanan ve 39 ilçenin en sevilen mekanlarının seçildiği LOVE İSTANBUL yarışmasında, Kadıköy Belediyesi Süreyya Operası ödüle layık görüldü.

Sanat Yayın: 29 Ocak 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 29.01.2020 21:40:41
Editör -
Okuma Süresi: 36 sn.
Takip EtGoogle News

Yeme, içme, kültür sanat ve etkinlik gibi birçok kategorilerden oluşan LOVE İSTANBUL ödüllerinde ‘Kent Simgesi’ kategorisinde Beyoğlu’ndan Galata Kulesi ve Kadıköy’den Süreyya Operası ödül aldı. Çırağan Palace Kempinski'de düzenlenen törende Kadıköy Belediyesi adına ödülü Kültür Sosyal İşler Müdürü Alişan Çapan aldı.

LOVE İSTANBUL yarışması kapsamında Sarıyer Atatürk Arboretumu, Beyoğlu Rahmi Koç Müzesi, İKSV Salon, Beykoz Cam Ocağı gibi İstanbulluların sevilen mekanlarının yanı sıra, yeme içme kategorisinde öne çıkan kurumlara da ödül verildi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732