TikTok fenomeninden dikkat çeken açıklama: Başı açık insanlara kafir gözüyle bakardım

TikTok uygulamasıyla fenomen olan Zeynep Yatkın, verdiği röportajda yıllar önce başı açık insanları "Kafir" olarak nitelendirdiğini ve bunun seneler sonra yanlış olduğunu fark ettiğini anlattı.

Yayın: 02 Ağustos 2019 - Cuma - Güncelleme: 02.08.2019 16:27:03
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Son dönemin en hızlı büyüyen sosyal medya uygulaması TikTok ile fenomen olan Zeynep Yatkın, yaptığı açıklamalarla herkesi şaşırttı. Yatkın, "Çarşaflı bir insandım. Açık insanlara biz 'kafir' diyen insanlardık" dedi.

"CEHALETİN İÇİNDEYDİK"

BBC'nin haberine göre; Samimi açıklamalarda bulunan fenomen Zeynep Yatkın, "Çarşaflı bir insandım. Mahmut Efendi'nin kurslarında büyüyen, aşırı radikal, hiç etrafa bakmayan, her kitabı okumayan biriydim. İnsanlar şimdi böyle görünce 'Sen çarşaflıydın dinden çıktın' diyor. Çünkü biz de öyle görüyorduk. Açık insanlara biz 'kafir' diyen insanlardık o zaman. Ne kadar büyük bir cehalet, nasıl bir cehaletin içindeydik. Rabbime şükürler olsun beni, bizi kurtardı o cehaletten" dedi.

"AMACIM KAPALI OLUP BİR ŞEYLERİ BAŞARMAK"

Amacından bahseden Zeynep Yatkın, sözlerine şöyle devam etti: "Amacım kapalı olup bir şeyleri başarmak. 'Ben de bunu yapıyorum evet, ben bunu başardım' demek. Çünkü bizim yaşam tarzımızla alakalı bize bu fırsat verilmiyor"

"O BENİM EŞİM, BEN ONUN SAHİBİ DEĞİLİM"

Zeynep Yatkın'ın eşi Ramazan Yatkın ise, "TikTok'daki küçük eğlencesini paylaşmasıyla fenomen olmuş, benim haberim de yoktu. Bana bu fenomenlikten dolayı hakaretler de geldi 'Nasıl böyle bir şeye izin verirsin? Hanımın sosyal medyada ne işi var' diye. O benim eşim, ben onun sahibi değilim. O bir insan, kişiliği olan, fikri olan, zekası olan birisi. O yüzden orası onun tamamen özgürlük alanıdır ve ona asla müdahale etmem." dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732