Tesla Slim'den: Müjdeli Haber

Zayıflama ve Kozmoloji Uzmanı Meltem Şarkışlalı'nın İstanbul'da Şişli ve Ataşehir'de bulunan şubelerinde hizmet verdiği Tesla Slim, hiç efor sarf etmeden sadece 20 dakikada 20 bin adet mekik etkisi yaratmakta.

Sağlık Yayın: 21 Eylül 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 21.09.2020 18:03:40
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Takip EtGoogle News

Tesla Slim uygulmasıyla spor yapmadan bölgesel yağlarınızdan ve kilolarınızdan artık kurtulabilirsiniz. Sadece 2 seansta inceltme etkisi yaratan Tesla slim, kilo problemi yaşayanlar için uygulanmaya başladı.

SADECE 20 DAKİKA YETERLİ

Zayıflama ve Kozmoloji Uzmanı Meltem Şarkışlalı'nın İstanbul'da Şişli ve Ataşehir'deki şubelerinde hizmete sunduğu Tesla Slim ile aylarca spor salonlarında ter dökmeden veya bıçak altına yatmak zorunda kalmadan sadece 20 dakikada karın kasına sahip olunabiliniyor.

Efor sarf etmeden tek seansta 20 bin adet mekik etkisi yaratan Tesla Slim yorulmadan, ağrısız ve acısız olarak zayıflamaya olanak sağlıyor.

YOĞUN BİR EGZERSİZ HİSSİ VERİYOR

Uygulama yalnızca 20 dakikada kaslarınızın çalışmasını sağlayarak, yoğun bir egzersiz yapıyormuş hissi veriyor ve kas gelişimi sağlayıp yağ yakımı yapıyor.

Gelişmiş teknoloji sayesinde çok vakit harcamadan, yorulmadan sadece masaj koltuğuna uzanarak spor yapmış etkisi yaratıp kasları çalıştırabiliyor.

2 SEANSTA YAĞ YAKIMI VE SIKILAŞMA

Tesla Slim uygulaması vücutta uygulanan bölgelerde yağ hücrelerini harekete geçirip bölgedeki kasları da uyararak kan dolaşımını giderek artırıyor ve kalori yakımı başlıyor.

İki seansta sarkmadan sıkılaşarak incelme sağlayıp aynı zamanda kilo kaybına katkı sağlıyor.

OBEZİTE İLE SAVAŞIYOR HER YAŞA UYGULANIYOR

Tesla Slim aynı zamanda çağımızın hastalığı olan obeziteyle savaşta büyük etki yaratıyor. 10 yaşından başlayarak 75 yaşındaki bireylere kadar uygulanabilen bu sistem zayıflamak isteyenlere yorulmadan, acı çekmeden kısa zamanda netice alınmasına olanak sağlıyor.

Almanya'da yapılan klinik testlerde Tesla Slim uygulamasıyla kas kütlesinde yüzde 68 artış sağlanırken yüzde 76'ya kadar yağ kaybı sağlandığı görülmüştür.

SARKMALARA VE GEVŞEMELERE KESİN ÇÖZÜM

Vücutta zamanla yer çekimine maruz kalarak vücudumuzda sarkmalar, dokuda yumuşama,gevşeme ve kas zayıflığı görülen bölgeler olabiliyor.

Tesla Slim ile deforme olan bölgelerde toparlanmalar ve aynı zamanda yağ yakımı da sağlanarak fit bir görünüme sahip olmak mümkün.

İNCE BİR GÖRÜNÜM SAĞLIYOR

Tesla Slim'den: Müjdeli Haber

Tesla Slim; bölgesel incelme, zayıflama, cilt sıkılaştırma ve selülitler için tercih ediliyor. Karın bölgesi, basen, kol ve bacak bölgelerini güçlendirmek, yağ yakımıyla birlikte ince bir görünüm sağlamak, bu bölgelerdeki sarkmaları engellemek ve sıkı bir popo ile karın kaslarına sahip olmak isteyenlerin de ilk tercihi arasında yer alıyor.

Tesla Slim şimdi Zayıflama ve Kozmoloji Uzmanı Meltem Şarkışlalı' nın İstanbul' da Şişli ve Ataşehir' deki şubelerinde uygulanmakta.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732