Televizyon Yıldızı Christine Mcguinness: Frikiği Son Anda Engelledi

İngiliz televizyon yıldızı Christine McGuinness, arabasında canlı yayın'da yeni almış olduğu terlikleri göstermek isterken frikik verdi.

Yayın: 18 Eylül 2020 - Cuma - Güncelleme: 18.09.2020 18:47:58
Editör -
Okuma Süresi: 50 sn.
Takip EtGoogle News

32 yaşında olan İngiliz dizi oyuncusu ve televizyon yıldızı Christine McGuinness, yeni almış olduğu terliği Instagram üzerinden takipçilerine göstermek için canlı yayın yaptığı esnada talihsiz bir kaza yaşadı.

Televizyon Yıldızı Christine Mcguinness: Frikiği Son Anda Engelledi

FRİKİĞİ SON ANDA ENGELLEDİ

Şortla canlı yayın yapan Christine, takipçilerine terliğini göstermek için telefonunu ayaklarına doğru indirdi. O esnada frikik verecekken son anda önledi. Eliyle hemen önlem alan yıldız, terliğini göstermeyi de ihmal etmedi.

ANNESİNİN KANSERE YAKALANDIĞINI DUYURMUŞTU

Ünlü isim, geçtiğimiz gün takipçilerine annesine kanser teşhisi konulmasından sonra uyku bozukluğu problemi yaşadığını söylemişti. Christine, annesinin hastalığını "Hayatımın en acı verici paylaşımını yapıyorum" sözleriyle duyurmuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732