Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Yeni Hizmet Binasının İklimlendirme Sistemlerine Form İmzası

55 yıllık tecrübesi ile iklimlendirme sektörünün öncü firmalarından Form Şirketler Grubu bünyesindeki Form Endüstri Ürünleri, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi yeni İl Hizmet Binası’nın tüm iklimlendirme ihtiyaçlarını enerji verimli ve son teknoloji ürünlerle karşılıyor.

Gündem Yayın: 11 Ağustos 2020 - Salı - Güncelleme: 11.08.2020 21:22:44
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Takip EtGoogle News

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi yeni Hizmet Binasının iklimlendirme, taze hava ve havalandırma ihtiyacı için, Form Endüstri Ürünleri’nin ürün gamında bulunan Clivet Soğutma Grubu, Form Klima Santrali, Form Fancoil ve Form-Cvsair Fan cihazlarıyla çözüm sağlandı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Yeni Hizmet Binası’nın iklimlendirme ve havalandırma sistemleri için 3 adet Clivet marka hava soğutmalı vidalı soğutma grubu, 21 adet Form Klima Santrali, 1152 adet Form Fancoil ve 96 adet Form-Cvsair Havalandırma Fanı kullanıldı.

Hizmet Binası’na entegrasyonu sağlanan 21 adet Form marka yerli üretim Klima Santrali, binanın taze hava ihtiyacını karşılıyor. Bu klima santrallerinden 4 adeti ısı geri kazanım özelliğine sahip.

Proje kapsamında ayrıca Clivet marka Eurovent A sınıfı enerji verimliliğine sahip hava soğutmalı vidalı soğutma grupları kullanıldı. Tedariği sağlanan 3 adet Clivet, cihaz başına 1400 kW soğutma kapasitesine sahip.

Kaskad sistemlerde merkez yönetim olarak kullanılan Ecoshare fonksiyonu sayesinde eş yaşlanmanın yanı sıra, cihazlar daha fazla enerji verimliliği, daha yüksek güvenilirlik ve esnekliğe sahip oluyor. Proje kapsamında ayrıca 1152 adet Form marka yerli üretim gizli tavan tip Fancoil cihazları kullanıldı.

Son olarak meydan altı otopark ve binanın çeşitli noktalarında, günlük havalandırma ve yangın anında duman tahliyesi için yerli üretim Form-Cvsair markalı 42 adet Jet Fan, 33 adet Duman Tahliye Fanı ve 21 adet Egzoz Fanı olmak üzere toplamda 96 adet fan tedariği sağlandı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi yeni Hizmet Binası içerisinde hizmet birimleri ve çalışma ofisleri, konferans salonu, çok amaçlı salon, sergi salonu, meclis salonu, encümen salonu, kreş ve otopark bulunuyor.

Ana bina ve meydan altı otoparkının yanı sıra çeşitli etkinliklerin gerçekleştirilebileceği bir meydana da sahip. 13 bin 462 metrekare inşaat alanında oluşan meydanda seyir terası, etkinlik meydanı, yansıma havuzları, kent koridoru, anıt alanı ve peyzaj alanı bulunuyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732