Tarkan, ameliyat sonrası zor günler geçiriyor!

Ünlü şarkıcı Tarkan'ın, Haziran ayında geçirdiği ameliyatın ardından sesini kaybetme korkusu nedeniyle depresyona girdiği iddia edildi.

Yayın: 18 Temmuz 2019 - Perşembe - Güncelleme: 18.07.2019 18:34:05
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Takip EtGoogle News

Yaklaşık bir yıl önce eşi Pınar Dilek ile birlikte bir kız çocuğuna sahip olan TarkanTevetoğlu'nun, kabus dolu günler geçirdiği iddia edildi. Geçtiğimiz Haziran ayının sonlarına doğru tiroid nodülü nedeniyle ameliyat olan Tarkan'ın, Almanya'ya gittiği ve orada depresyona girdiği öne sürüldü.Sesine ve uykusuna etki eden tiroid nodülü nedeniyle ameliyat olan Tarkan'ın, "Ya sesimi kaybedersem" korkusuyla, kontrol için gün saydığı söylendi.

BÜYÜK KORKU SARDI!

İstanbul'a dönüşünde hemen doktorunun kapısını çalacağı belirtilen Megastar'ın, operasyonun ardından olacağı muayenede, olumlu bir haber için büyük bir korkuyla depresyona girdiği iddia edildi.

KONTROLE GELECEK!

İstanbul'a ne zaman döneceği ve operasyonun nodülü yok edip etmediğinin ne zaman kontrol edileceği net olmadığı için, Tarkan'ın da endişesinin her geçen gün arttığı iddialar arasında yer aldı.

UZUN SÜREDİR SESİ ÇIKMIYOR!

Tarkan'ın sosyal medyada da fotoğraf ya da yazı paylaşmaması, "sesini kaybetme" korkusunun ünlü sanatçıda büyük bir fobiye dönüştüğü yönündeki iddiaları artırdı.

 
 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732