Tarkan Instagram'dan küçük Eymen'in katledilmesine tepki gösterdi

Megastar Tarkan, annesi ve annesinin sevgilisi tarafından acımasızca katledilen 5 yaşındaki Eymen için sosyal medya hesabından bir mesaj yayımlayarak tepki gösterdi. Tarkan, "Yaşam hakkı canice elinden alınan Eymen için de hukuk, adalet diye haykıralım." dedi.

Gündem Yayın: 04 Eylül 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 04.09.2019 17:38:55
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

İzmir'de annesi ve onun sevgilisi tarafından acımasızca katledilen 5 yaşındaki Eymen, Türkiye'yi yasa boğdu. Tarkan da son dönemdi giderek artan kadın ve çocuk cinayetlerine sosyal medya hesabından tepki gösterdi.

"SESSİZ KALMAYALIM"

Kendisi de bir süre önce bir kız çocuğu babası olan Tarkan, Instagram paylaşımında, bu tür cinayetleri önlemek için caydırıcı nitelikte ağır cezalar uygulanması gerektiğini savundu. Tarkan paylaşımında "Çocuk ve kadın cinayetlerini kanıksamayalım. Sessiz kalmayalım. Yaşam hakkı canice elinden alınan Eymen için de "hukuk, adalet" diye haykıralım. Hep haykıralım, hiç susmayalım, asla kanıksamayalım... Katiller hak ettikleri cezaları alana kadar. Çocukları, kadınları kollayan, koruyan daha büyük yasalar çıkana kadar" ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

Bursa'da yaşayan 5 yaşındaki Eymen, annesi ve annesinin sevgilisi tarafından feci şekilde dayak yemişti. Küçük Eymen dayak sonucu hayatını kaybetmişti

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732