SULTANŞEHİR SİVASIN İKİ YİĞİDO BAŞKANI BİR ARADA

Kararlı, planlı, kaliteli ve özverili çalışmaları ile gücüne güç katan İSDERFED binlerce Sivas’lıyı arkasına almış durumda.

Gündem Yayın: 15 Eylül 2020 - Salı - Güncelleme: 15.09.2020 01:16:03
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Özel Haber : Arzu Özdoğan

Hedefini Tüm Sivas sivil toplum kuruluşlarını bir araya getirmek olarak açıklayan İstanbul Sivas Dernekler Federasyonu Birlik ve beraberlik ile hızla büyüyor.

Misyonunu Sivas’a ve Sivas’lıya hizmet olarak belirleyen İSDERFED Yapıcı, toplayıcı, toplumsal değerlere katkı sağlayarak Tabela Federasyonu yerine Hizmet Federasyonu olarak belirlemiş.

İSDERFED’in Kurucu Başkanlığından bugüne kadar Genel Başkanlığını yapan Sayın Mesut ŞAT büyük bir titizlikle yaptığı iki aylık çalışmalar sonunda, 44 kişilik yeni yönetim kadrosu ile başladığı yeni dönemine yine Ahde Vefa başladı.

Federasyon içerisinde yapılan toplantı salonuna İstanbul da ki tek Sivas lı Belediye Başkan olan Sayın Mevlüt Öztekin nin adını verdi.

 

SULTANŞEHİR SİVASIN İKİ YİĞİDO BAŞKANI BİR ARADA

Kağıthane Belediye Başkanı Sayın Mevlüt Öztekin' den SİVAS DERNEKLER FEDERASYONUNA anlamlı ziyaret ;

 

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin ve Yardımcısı Levent Dirice ile Federasyon Basķanı Mesut ŞAT  bir araya gelerek;

Programın başında Federasyonda İsmini verdikleri, Mevlüt Öztekin Toplantı Salonunun açılışını yaptılar...

 Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin , Sosyal medya hesaplarından CANLI YAYIN da kendisine sorulan sorulara açık yüreklilikle cevap verirken, ardından yönetim kurulu üyeleri ile masa tenisi maçı yaptı ...

    Samimiyetin önde olduğu ve birçok konunun gündeme geldiği açılış programıda Yiğido Belediye Başkanına çiçek ve plaket takdim edildi.  

Her iki Başkan da samimiyetleri ve duruşları ile herkesi kendilerine bir kere daha hayran bıraktılar.

Uzun zaman akıllarda kalacak gibi...

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732