Stratejist, Gazeteci ve Yazar Hüseyin Hakkı Kahveci’nin bir istihbarat çalışması olan, “Atatürk’ün Yasaklanan Kitabı ve Suzy Liberman’ın Anıları” kitabı Destek Yayınları’ndan çıktı.

Osmanlı’nın Filistin’i kaybetmesinde başrol oynayan Polonya doğumlu Yahudi kadın casus Suzy Liberman bu esnada neler yaptı?, Atatürk, Kudüs’te kurulacak İsrail devletine nasıl göğsünü gerdi?, Atatürk tarafından 1935 yılında tüm subay ve astsubaylara neden kitap olarak dağıtıldı?, Nili Yahudi yerel istihbarat örgütü ile İngiliz ordusu arasındaki bağlantılar nelerdir? Bu ve daha pek çok sorunun cevapları bu kitapta yanıtlanıyor. Stratejist, Gazeteci ve Yazar Hüseyin Hakkı Kahveci’nin kitabı “Atatürk’ün Yasaklanan Kitabı ve Suzy Liberman’ın Anıları” kitabı Destek Yayınları'ndan çıktı.

Yaşam Yayın: 30 Ağustos 2020 - Pazar - Güncelleme: 30.08.2020 14:28:40
Editör -
Okuma Süresi: 5 dk.
Takip EtGoogle News

Arka Kapak Yazısı:

Osmanlı Ortadoğu’yu Ve Kudüs’ü Kaybederken Kendi İçimizde Bizimle Beraber Yaşayanlar Bizi Mağlubiyete Taşıyan Sonucu Tayin Etmişlerdi. Nili Yahudi Yerel İstihbarat Örgütü, İngiliz Ordusuna Osmanlı Ordusunun Geri Planı Hakkında Bilgi Aktarıyordu. Kudüs Bu Yüzden Kaybedilmişti.
Bu Tarihsel Arka Planın Tanığı Mustafa Kemal Atatürk, Siyonist İsrail Devleti’nin Kuruluş Sürecinde, 1937 Yılında Şunları Söylemek Durumunda Kalmıştı:

“Şimdi Kendimize Kâfi Derecede Güvenip Ve Kudretimizi Bildiğimiz İçin, İslamiyet’in Mukaddes Yerlerinin Musevilerin Ve Hıristiyanların Nüfuzunun Altına Girmesine Mâni Olacağız. Buraların Avrupa Emperyalizminin Oyun Sahası Olmasına Müsaade Etmeyeceğiz. Peygamber’in Son Arzusunu, Mukaddes Toprakların Daima İslam Hâkimiyetinde Kalmasını Temin İçin Hemen Bugün Kanımızı Dökmeye Hazırız.”
Haziran 1937, Tbmm
Başbakanlık Cumhuriyet Arşivleri

Atatürk Tarafından Basılma Emri Verilen Ve Yine Atatürk’ün Kurduğu Devletin Kurumları Tarafından Toplatılarak Yasaklanan Elinizde Tuttuğunuz Bu Kitap Hikâye Tadında Bir İstihbarat Kitabı Olmasının Yanında Stratejik Ve Gizli Bilgiler İçermektedir.

Atatürk’ün Yasaklanan Kitabı Siyonizm’in Gelişim Sürecine Ve Devletleşmesine Farklı Bir Bakış Açısı Getiren, Günümüz Olaylarıyla Bağlantısını Kuran, Mescid-İ Aksa Tartışmalarının Güncel Olduğu Bir Dönemde Her Bakımdan Tartışma Yaratacaktır.

Eğer Bu Kitapta Yer Alan Bilgiler Ve Yaşanmışlıklar Türk Ordusuna İyice Öğretilmiş Olsaydı, Ergenekon, Balyoz, Sarıkız Gibi İsimlerle Adlandırılan Yurtdışı Kaynaklı İstihbarat Ve Devlet Müdahaleleri Gerçekleşmezdi. Daha Ötesi 15 Temmuz Darbe Girişimi Hiç Yaşanmazdı.

Kitabı satın almak için tıklayınız...

Açıklama: Atatürk'ün Yasaklanan Kitabı - Hüseyin Hakkı Kahveci

Yazar Hakkında:

Gazeteci yazar, stratejist, analist, turizmci, yönetici ve televizyoncu Hüseyin Hakkı Kahveci 19 Kasım 1972 tarihinde İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Ankara’da tamamladı. 1989 yılında devlet burslu öğrencisi olarak yurtdışında tıp eğitimi aldı. Sonrasında ABD’de işletme eğitimi almış olup, doktora çalışmalarına devam etmektedir. Çalışmaları halen stratejik ve uluslararası ilişkiler üzerine devam etmektedir.Yeniçağ medya Günboyu ve Anayurt gazetelerinde yayımlanmış 1000’in üzerinde köşe yazısı olup, “Turizme Dair” TV programının yapımcılık ve sunuculuğunu yapmıştır.Terör ve turizm raporları Türk üniversitelerinde bu alanda doktora tezlerine (üç adet) konu olmuş; uluslararası hakemli dergilerde yayımlanan tez makalelerinde kaynak olarak atıfta bulunulmuştur. Politik strateji ve ekonomi üzerine köşe yazarlığına K2 Medya grubunda parlamentohaber.com genel yayın yönetmeni olarak devam etmektedir.Hüseyin Hakkı Kahveci, ANSAV (Anadolu Stratejik Araştırmalar Vakfı) Yönetim Kurulu üyesi olup Politika Ekseni Strateji Araştırmaları Merkezi başkanlığı görevlerine halen devam etmektedir. Politik strateji, istihbarat analiz alanında araştırmacı gazetecilik üzerine ulusal bazda yayımlanmış dokuz adet kitabın yazarıdır.Genel yayın yönetmenliğini yaptığı ATAM TV internet kanalında haftada bir “Ufuk Ötesi” adlı programı hazırlayarak sunmakta olup; yazmış olduğu kitapların orijinal baskıları ABD üniversitelerinde yardımcı ders kitabı olarak kullanılmaktadır. Kitapları mastır, doktora tezlerinde kaynak kitap olarak ABD üniversite kütüphanelerinde resmi olarak yer almaktadır.Kitap yazarlığına devam eden Hüseyin Hakkı Kahveci, çok iyi derecede İngilizce, iyi derecede Urduca, iyi derecede Azeri Türkçesi, orta derece Arapça ve Rusça bilmektedir.Türk televizyonlarında dört yüz saate yakın politik strateji konusunda canlı yayın konuğu olmuştur. Partisiz Atatürkçülük ve ATATÜRK devlet algoritması siyasetinin doktriner yazarı ve ideoloğudur.Atatürk – Atabey Türk Ocakları kurucusu ve genel başkanıdır.

Hüseyin Hakkı Kahveci: 

• FIJ (Federation International Journalist) Uluslararası Gazeteciler Federasyonu• Uluslararası Profesyonel Gazeteci Basın kartı• European News Agency (Avrupa Haber Ajansı) Büyükelçi unvanlı International Passport of the Press (Uluslararası Basın Pasaportu) sahibi olup• Türkiye Gazeteciler Sendikası (TGS)• Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu• Serbest (Freelance) gazeteciliğe ulusal ve uluslararası alanda devam etmektedir.• PEN (Uluslararası Yazarlar Birliği) Türkiye üyesidir.

Eserleri:

Yüzyılın Hilesi Sandıktaki Hülle (2014), Yeşil Hücreler (2014)İhanet Devam Ediyor(2016), Uğur Mumcu’dan Sonra Rabıta (2017), Atatürk’ün Yasaklanan Kitabı (2017), Atatürk ve Cumhuriyete Kuşatma (2018), Mühürlü Vagon (2018), Trafodaki Kedi, Sandıktaki Hile (2019), Atatürk’ten Son Emir (2019), Atatürk’ün Katilleri (2020)

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732