"Sovyet hükümetinin çöküşünden sonra insanlar negatif enerjiyi yaymaya başladı"

Dünya Yayın: 05 Aralık 2019 - Perşembe - Güncelleme: 05.12.2019 00:15:21
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Takip EtGoogle News

 Bebek beklerken her ailenin bir bebek hayalleri vardır ve engelli bir bebek olasılığı düşünülemez. Yapılan tüm hazırlıklar normal bir bebek içindir. Anne ve baba hariç, tüm aile üyelerinin beklentisi aynıdır. Engelli bir çocuğun doğumu, çoğu zaman hem ebeveynleri hem de ailedeki diğer bireyleri etkileyen öngörülemeyen bir durumdur. Psikoterapist Paşa Yakub konuyla ilgili konushtu.

O, sakat çocukların doğumunun 1980'lerde, yani Sovyet hükümetinin çöküşünden sonra başladığını söyledi:


“Tıp bilimi, 1980'lerin ortalarından sonra otizmi olan çocuk sayısında çarpıcı bir artış olduğunu da doğruladı. Tekce otizm değil, engelli ve gergin çocukların sayısı bu yılların ötesine yayılmaya başladı. Tabi bunun için sebepler var. 1985'in sonunda Sovyet hükümeti çöktü ve yeni bir dönem başladı. Aynı zamanda yeni bir dönemin başlangıcı anlamına geliyordu. Ahlaki değeri ile, zaten arka plana gitti. Yani herkes  parayıı tercih ediyor. Sovyet döneminde entelektüeller saygın olarak kabul edildi. 1985'ten sonra, her şey para içinde ölçülmeye başlandı. Aynı zamanda falcıların sayısı arttı ve insanlar vergi ödemeye başladı. Bu aynı zamanda Şeytani dönemin başlangıcı anlamına geliyordu. İnsanlar falcıların hizmetlerini kullanırken, negatif enerjiyle boğulmuşlardı. Böylece siyah enerji insanlarda yayılmaya başladı. ”

Paşa Yakup, negatif enerjilerin çocuklarda sinirlerin bozulmasına neden olduğunu söylüyor:

“Negatif enerjiler, annenin betnine yüklenmeye ve karına yayılmaya başlıyor. Bu insanlar karın ağrıları ve sinir bozuklukları yaşarlar, bu işlemlerden sonra yeni doğanlarda otizm vardır. En uyuşuk çocuk, aynı zamanda sinir bozuklukları ile de mevcuttur. Negatif enerjiler de engelli çocukların doğum nedenlerinden biridir. Şimdi de insanlar falcılara gider. Aslında, bu insanlar kendilerini negatif enerjiye de sokuyorlar.

Her yenidoğan bebeğin sağlığının anne betninde  olarken hatırlamak önemlidir. Bir anne sakin ve gergin bir şekilde doğum yaparsa, yenidoğan sağlıklı doğar ".

Haberderin Ajansi / Azerbaycan / Baku

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732